UC-business van Toshiba overgenomen door Mitel

7 juli 2017

Mitel maakt bekend de overname van bepaalde assets, inventaris en onderhoudsverplichtingen van Toshiba’s Unified Communications business te hebben afgerond. Hiervoor werd op in mei 2017 al een Memorandum of Understanding ondertekend voor de overname.

MitelMet de overname wil Mitel zijn positie op de markt voor Unified Communications versterken. Het bedrijf wijst op de digitale transformatie, die de vraag naar cloud-gebaseerde zakelijke communicatie-oplossingen en zakelijke productiviteitsapplicaties aanwakkert. Met de overname van Mitel speelt het bedrijf in op deze groei.

Klanten en partners van Toshiba houden na de overname toegang tot de bestaande producten en diensten van Toshiba. Zij zullen worden ondersteund door een groep sales-, support- en R&D-medewerkers van Toshiba, die bij Mitel in dienst treden. Ook is een transition services overeenkomst gesloten om de continuïteit van producten en diensten te garanderen.

Pin It on Pinterest

Share This