Cloudyn ingelijfd door Microsoft

3 juli 2017

Microsoft neemt Cloudyn over, een Israëlisch bedrijf dat beheer- en monitoringstools voor de cloud levert. Cloudyn helpt bedrijven het gebruik van de cloud te monitoren en zeker te stellen dat dit binnen budget blijft.

MicrosoftNaarmate het gebruik van de cloud binnen verschillende projecten groeit is het volgens Microsoft in veel gevallen een uitdaging deze kosten per project inzichtelijk te maken en te begrijpen. Dit is echter nodig om de investeringen in de cloud te kunnen optimaliseren en het toekomstige gebruik van de cloud te kunnen voorspellen. De tools van Cloudyn helpen dit inzicht te verkrijgen

Microsoft Azure

Microsoft wil de tools van Cloudyn inzetten om gebruikers van Microsoft Azure beter inzichtelijk te maken. Cloudyn is al langer partner van Microsoft en maakt het mogelijk de kosten en het gebruik van Microsoft Azure – evenals andere public clouds – te meten en analyseren.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Pin It on Pinterest

Share This