Exact wint Smart Business Award

16 juni 2017

Exact wint voor het 3de jaar op rij een Smart Business Award in de categorie Software – Accounting. De Smart Business Awards zijn een erkenning voor bedrijven die goed presteren op vlak van ICT en worden toegekend door een breed publiek van klanten en professionals. Exact liet Wolters Kluwer, Afas, Sage en Unit4 achter zich.

Jan Lamaire, General Manager van Exact België: “Met Exact cloud business software hebben boekhouders in KMO’s altijd en overal inzicht in de financiën. Zo wordt accountancy een drijvende kracht voor de groei en digitalisering van ondernemingen. Deze prioriteiten staan ook hoog op de agenda van onze klanten, en ik ben ervan overtuigd dat zij daarom voor ons gestemd hebben.“

Geert Grauls, Global Customer Support Manager Cloud Solutions bij Exact, nam de prijs in ontvangst (foto: tweede van links). De Smart Business Awards werden uitgereikt in het Kasteel van Brasschaat. Het Award gala werd gepresenteerd door Geena Lisa. Met de awards wil Smart Business IT-bedrijven in de kijker zetten en de sector op een positieve manier in kijker plaatsen. Ze focussen hierbij op zakelijke IT in België, een onderdeel dat erg relevant is, maar nog te vaak onderbelicht blijft.

Exact wint de Smart Business Award (bron foto: Exact)

Pin It on Pinterest

Share This