Switch opent deuren van piramidevormig datacenter in Grand Rapids, Michigan

10 maart 2017

Datacenterprovider Switch opent de deuren van zijn eerste datacenter op zijn nieuwe datacentercampus in Grand Rapids in de Amerikaanse staat Michigan. Het gaat om een piramidevormig datacenter dat ruimte biedt aan bijna 21.000 vierkante meter datacenterruimte.

Switch staat bekend om zijn opvallende datacenters. Het nieuwe datacenter in Grand Rapids is hierop geen uitzondering. Het gebouw is piramidevormig en heeft een futuristisch uiterlijk. Het datacenter wordt door Switch volledig aangedreven met duurzame energie.

Het nieuwe faciliteit is de eerste op de nieuwe datacentercampus van Switch, die door het bedrijf de Pyramid Campus wordt genoemd. Deze campus moet ruimte gaan bieden aan ruim 167.000 vierkante meter datacenterruimte en een capaciteit van 320MW. Het datacenter in Michigan is gericht op klanten in Chicago, New York, Northern Virginia, Washington, D.C. en Toronto.

Pin It on Pinterest

Share This