Atos lanceert ultra beveiligde telefoon voor professionals

2 maart 2017

Atos lanceert een nieuwe telefoon waarmee een volledig beveiligde communicatie mogelijk is, inclusief smartphones, relevante applicaties en infrastructuur. De telefoon heet Hoox, en is ontworpen en beheerd door Atos. Ze waarborgt een strikte beveiliging van vertrouwelijke en strategische data van professionals in de private en publieke sector. Een goede beveiliging van communicatie is van primair belang bij bedrijven. Hoox maakt het mogelijk in een streng beveiligde omgeving te communiceren in overeenstemming met geldende regelgeving.

Garandeert privacy en is intuïtief

Hoox combineert volledige privacy met een intuïtieve gebruikerservaring. Het is een complete oplossing die een veilige communicatie mogelijk maakt via alle denkbare applicaties, apparaten en infrastructuur. De oplossing omvat een nieuwe reeks van strikte beveiligde smartphones, specifieke toepassingen die volledig zijn toegesneden op de behoeften van mobiele werknemers en services om toepassingen te beheren en autoriseren.

Ingebouwde veilige communicatietools, inclusief conference-functie

In de oplossing zijn communicatietools geïntegreerd met gangbare applicaties. Hoox is intuïtief en eenvoudig in het gebruik en waarborgt volledige efficiency door een veilig gebruik van alle cruciale kenmerken van smartphones en extra functies ontwikkeld voor collaboratieve toepassingen, zoals multiple-user voice conferencing, group instant messaging en voicemail. De communicatie-infrastructuur van Hoox omvat een specifieke applicatie store voor elke organisatie. Deze omgeving maakt het mogelijk zakelijke en reguliere applicaties te delen, die van tevoren worden getest door Atos. Dit zorgt ervoor dat organisaties er zeker van zijn dat de applicaties die medewerkers gebruiken goed beveiligd zijn.

Een volledig vernieuwd aanbod van smartphones

Nieuwe, op Android gebaseerde Hoox-smartphones, voorzien in de behoeften van de meest veeleisende gebruikers. Dankzij de end-to-end beveiliging van de oplossing (terminal, USB-ingangen, WiFi, Bluetooth, communicatie, data en applicaties) biedt Hoox een robuuste beveiliging tegen inbreuken van buitenaf, ook als de smartphone kwijt is of wordt gestolen. Hoox wordt beveiligd en beheerd door experts van Atos. De oplossing is verkrijgbaar op basis van een ‘as a service’-model en een ‘on premise’-model.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This