Noperatorpanel: NFON presenteert nieuwe pc bedienpost cloud-telefonie

1 maart 2017

NFON presenteert de nieuwe pc bedienpost voor cloud-telefonie, Noperatorpanel. Noperatorpanel is uitgerust met tal van nieuwe functies en is speciaal ontwikkeld voor intuïtief gebruik. Markus Krammer, Vice President Products & New Business bij NFON AG: “Noperatorpanel is een compleet nieuwe ontwikkeling, waarmee we inspelen op de steeds veranderende behoeften en eisen van de klant in de nationale en internationale markten. Een rijke feature-set en moderne gebruikersinterface maken het een krachtig hulpmiddel dat tegemoet komt aan de groeiende vraag.”

Doorverbinden wordt een no-brainer

Noperatorpanel biedt tal van nieuwe en uitgebreide functies, zoals een softphone-modus en een CRM-integratie in Microsoft Outlook – waarmee oproepen rechtstreeks vanuit Microsoft Outlook kunnen worden opgezet en beantwoord. Daarnaast biedt Noperatorpanel controle over de gesprekken, statusindicatie (Busy Lamp Field) en blind doorverbinden. Verder kunnen receptionistes lokale contactpersonen aanmaken en hun gesprekshistorie inzien. Daarnaast kunnen zij groepen -zoals afdelingen- definiëren. In de praktijk kunnen receptionistes in Noperatorpanel bijvoorbeeld de shift modus gebruiken om meerdere oproepen te beheren en door te verbinden naar medewerkers, afdelingen of andere locaties.

Nieuwe klantenkringen

De vele nieuwe functies maken NFON’s cloud-telefonieoplossing ook interessant voor nieuwe soorten klanten. De nieuwe Noperatorpanel-oplossing is zowel geschikt voor kleine en middelgrote tot grote ondernemingen, als voor publieke instellingen zoals universiteiten, scholen en klinieken. Noperatorpanel is ook uitermate geschikt voor business centers. Thomas Muschalla, Vice President of Sales van NFON AG: “Noperatorpanel is een zeer aantrekkelijke oplossing, zeker ook voor onze partners dankzij maandelijkse revenu share.” Eenmalige kosten voor Noperatorpanel bedragen € 99,00 voor de licentie, plus een maandelijks tarief van € 19,00. Noperatorpanel ondersteunt momenteel de volgende talen: Duits, Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Noperatorpanel is per direct beschikbaar en vervangt Nreception.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This