Lenovo en MoibileIron werken samen aan beveiligen en beheren besturingssystemen

1 maart 2017

MobileIron en Lenovo gaan wereldwijd samenwerken om bedrijven te helpen Windows10, Android en iOS-apparaten eenvoudig en efficiënt te beveiligen en beheren. Het gebruik van MobileIron’s EMM platform met specifieke typen PCs van Lenovo kan klanten een vermindering van total cost of ownership van PCs opleveren tot wel 80 procent. Volgens de laatste berekeningen van IDC is Lenovo momenteel de grootste PC-leverancier wereldwijd. MobileIron is de security backbone voor de digitale onderneming, die bedrijfsgegevens in apps, netwerken en de cloud beschermt. 

Lenovo bood voorheen security en managementsoftware aan grootzakelijke klanten; Voor het beveiligen van apparaten die werken met moderne besturingssystemen zoals Android en Windows10 hebben klanten echter nieuwe software nodig. Klanten van Lenovo kunnen nu tegelijkertijd met Lenovo PCs, tablets en smartphones ook MobileIron’s complete beveiligings- en management platform aanschaffen. Deze combo vereenvoudigt ook bring- your-own-device omdat applicaties beveiligd worden toegewezen. Lenovo, MobileIron en MobileIron resellers zullen implementaties binnen wereldwijde bedrijven met adviesdiensten ondersteunen.

MobileIrons beveiligings- en beheerplatform is een perfecte aanvulling op Lenovo’s ‘Modern Enterprise Computing’-portfolio. Deze verzameling ‘modern computing’ security en infrastructuur-oplossingen bestaat o.a. uit Unified Workspace Cloud en het ThinkAgile portfolio. Nu kunnen MobileIron Lenovo klanten de laatste mobiele apparaten kiezen, zoals de Yoga convertible en de MotoZ smartphone, een op maat gemaakte workspace met de Unified Workspace Cloud inzetten, de endpoints met MobileIron beveiligen en hun datacenters met ThinkAgile oplossingen moderniseren.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This