Riverbed introduceert nieuwe producten om Network-as-a-Service mogelijk te maken

27 februari 2017

Riverbed Technology introduceert het Riverbed Service Delivery Platform. Dit stelt dienstverleners in staat Network-as-a-Service te leveren, en dat met de snelheid en de flexibiliteit die digitale ondernemingen nu verwachten.

Met de huidige NFV-opstellingen (Network Function Virtualization) konden dienstverleners snel, maar op beperkte wijze, nieuwe diensten leveren en hun positie in de markt verstevigen. Echt flexibel zijn lukte echter nog niet. Toch is flexibiliteit wel iets wat dienstverleners nodig hebben om hun klanttevredenheid te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien. Vaak vergrootte NFV de bestaande uitdagingen met betrekking tot fysieke appliances juist, doordat het extra operationele complexiteit met zich meebracht.

Pin It on Pinterest

Share This