Nederlands vakblad DatacenterWorks organiseert UPS-dag

21 februari 2017

Rol van UPS verandert; wat betekent dit voor het datacenter?

Op 6 april organiseert het Nederlandse vakblad DatacenterWorks een dag die volledig in het teken staat van de UPS. Het event wordt gehouden in het Multrix-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost.

Er gebeurt nogal wat op het gebied van UPS’en. De rol van de centrale UPS staat ter discussie. Modulaire UPS’en worden steeds populairder. Hoe denken de Nederlandse datacenter managers hierover? Doen ze hier zelf al aan mee? Hoe financieren ze dit (lease versus kopen) ze dit? Hoe kiezen zij oplossingen voor noodstroom? Hoe belangrijk vinden zij noodstroom? Wat zijn de aanbieders waar zij liefst mee in zee gaan, A-merken of simpelweg de goedkoopste?

Marktonderzoek

Al dit soort vragen komen aan de orde tijdens de UPS-dag die DatacenterWorks op donderdag 6 april organiseert.

Voorafgaand aan dit event doet onderzoeksbureau Pb7 Research in opdracht van DatacenterWorks uitgebreid onderzoek naar de stand van zaken in de UPS-markt. De resultaten van dit onderzoek worden gepresenteerd tijdens de UPS-dag op 6 april 2017. Compleet met een analyse van de resultaten.

Inzicht en overzicht

Het onderzoek en de UPS-dag geven de bezoeker een uitstekend beeld van de houding van de stand van zaken in de markt en de visie van datacenter managers als het gaat om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van UPS’en en noodstroom. De onderzoeksresultaten worden uiteraard gepubliceerd in DatacenterWorks.

Sprekers

Robbert Hoeffnagel, hoofdredacteur van DatacenterWorks, treedt tijdens de UPS-dag op als moderator. Andere sprekers zijn:

  • Peter Vermeulen van onderzoeksbureau Pb7 Research presenteert de resultaten van een speciaal onderzoek naar de stand van zaken in de UPS-markt
  • John Laban van Open Compute Project gaat in op de disruptie onder invloed van OCP ten aanzien van UPS’en en stroomvoorziening
  • Huub van Raamsdonk van Elinex spreekt over de trend dat UPS-onderhoud op locatie eindig is.
  • Marco Wenzkowski van Royal HaskoningDHV gaat in het belang van UPS’en in het datacenter
  • Robin Lemstra van AEG Power Solutions gaat in op het thema ‘UPSaaS’, ofwel UPS as a Service

De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This