Copaco neemt Thinfactory over

20 februari 2017

Copaco maakt bekend dat zij de in Zaventem gevestigde leverancier van clouddiensten Thinfactory, heeft overgenomen.

Thinfactory levert sinds 2011 via een netwerk van zo’n 150 partners clouddiensten aan bedrijven en organisaties. 

Door de overname krijgt Copaco naast haar infrastructuur in vijf Nederlandse datacenters, ook de beschikking over een infrastructuur in drie Belgische datacenters met de technische en commerciële ondersteuning van lokale medewerkers.

Iwan Kuijpers (CEO Copaco): Met de cloud diensten van Thinfactory zijn wij nog beter in staat de Belgische markt te bedienen met infrastructuur in drie Belgische datacenters en met de garantie dat data ook in België wordt opgeslagen. De overname past in onze strategische doelstelling om oplossingen te leveren over het gehele ICT-spectrum, hardware, software en cloud diensten. Waar nodig leveren wij deze met de ondersteuning van kennisspecialisten en middelen, waaronder het 2tCloud platform dat zorg draagt voor  geautomatiseerde provisioning en facturatieprocessen.

Geert Hauwaerts (MD Thinfactory): “Copaco is een financieel sterke partner met een duidelijke cloudstrategie, met de ambitie om de beste cloud services aggregator te worden en de bereidheid om daarin te investeren. Door de overname kunnen wij onze partners nog beter bedienen met een uitgebreid cloud services aanbod en met de middelen om onze partners optimaal te ondersteunen en te ontzorgen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This