Zyxel-switches beogen hogere applicatiebeschikbaarheid

18 januari 2017

Zyxel Communications introduceert de XGS4600 Series managed switches. De nieuwe switches voor serverruimtes en datacenters zijn een upgrade van de bestaande XGS4500 Series. De moderne XGS4600 Series zorgen voor een krachtig en hoog beschikbare wifinetwerk waardoor gebruikers altijd online zijn en met hun applicaties kunnen werken.

Steeds meer organisaties zoals scholen, hotels en het kantoren in het mkb maken gebruik van access points of andere wifi-apparaten met 802.11ac. Dit is de snelste wifi-standaard die er op dit moment beschikbaar is en werkt uitsluitend op de 5GHz band. De 802.11ac standaard gebruikt Beamforming-technologie voor een nog betere signaalkwaliteit. Hierdoor is er overal in een gebouw wifi beschikbaar. Dit vraagt wel om een krachtig netwerk dat wordt geadresseerd met de innovatieve Zyxel XGS4600 Series managed switches. Deze switches zorgen dat gebruikers op hun smartphones, notebooks en tabelst altijd toegang hebben tot hun applicaties en internet zoals e-mail en social media. De Zyxel managed switches garanderen permanent connectiviteit waardoor het netwerk een hoge beschikbaarheid biedt voor bedrijfstoepassingen zoals multimedia streaming, VoIP en video surveillance.

Eenvoudige installatie voor system integrators en engineers

De fout-tolerante Zyxel XGS4600 Series zijn makkelijk te installeren, beheren en op te stappelen tot vier eenheden bij uitbreiding van het netwerk met één of twee 10-Gigabit SFP+ slots. Deze stackable omgeving wordt eenvoudig beheerd als één switch. De Zyxel XGS4600 Series zorgen voor een naadloze migratie van IPv4-gebaseerde netwerken naar een volledige IPv6 infrastructuur.

“De Zyxel XGS4600 Series zijn een echte netwerkbondgenoot voor elke organisatie die zijn business runt op een krachtig vast en draadloos netwerk met een hoge performance en tegen lagere kosten. Hierdoor zijn mobiele gebruikers altijd verzekerd van de beste connectiviteit dat weer leidt tot tevredenheid en een hogere productiviteit op de werkvloer”, aldus Peter Bos, Head of Channel van Zyxel Benelux.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This