Rubicon Project selecteert Interxion als datacenter provider in Europa

27 oktober 2016

Interxion is door Rubicon Project geselecteerd als datacenter provider voor de Europese markt. Rubicon Project runt een van de grootste advertentie marktplaatsen ter wereld.

Rubicon Project koos in 2014 al voor Interxion in Frankfurt om vanuit daar een tweede platform te leveren voor distaster recovery in Europa en redundantie te garanderen voor zijn klanten. Het succes van dit initiële partnerschap, en met name Interxion’s begrip van Rubicon Project’s unieke business behoeften, heeft Rubicon Project doen besluiten zijn volledige Europese productie infrastructuur naar Interxion’s Amsterdam datacenter campus te verhuizen.

Met dit nieuwe partnership zal Interxion Rubicon Project’s Advertising Automation Cloud gaan hosten. Dit brengt merken, content creators, en applicatie ontwikkelaars bij elkaar om zaken te doen middels Rubicon Project’s advertising technologie. Als één van de grootste cloud en big data computing systemen ter wereld, maakt Rubicon Project gebruik van meer dan 50.000 algoritmes en analyseert het miljarden datapunten in real time, voor naar schatting 1 miljard klanten wereldwijd, die 12 triljoen biedingen per maand vertegenwoordigen, en 300 data gedreven beslissingen per transactie in milliseconden.

“Aangezien we sinds 2014 met Rubicon Project hebben gewerkt, zijn we vertrouwd met de uitdagingen waarvoor de complete advertising sector in Europa staat. Gedurende de bestaande samenwerking zijn we onder de indruk geraakt van Rubicon Project’s continue innovatie, snelheid van verandering en enorme toewijding richting hun klanten,” aldus Bryan Hill, Director of Marketing & Business Development, Digital Media, Interxion. “Naast het continueren van de bestaande colocatie diensten voor disaster recovery inspanningen, zijn we als exclusieve datacenter provider voor het hosten van Rubicon Project’s Europese infrastructuur in staat Rubicon Projects te helpen in haar missie de nummer één advertentiemarktplaats voor kopers en verkopers in Europa te worden.

Interxion heeft bewezen een diep geworteld begrip te hebben van Rubicon Project’s business behoeften, waar Rubicon Project vooroplopende merken, content creators en applicatie developers in staat stelt triljoenen advertentieverzoeken per maand te verwerken. Met een continue, maar onvoorspelbaar groeiende advertising industrie in Europa, levert Interxion de diensten en capaciteit die vereist zijn om Rubicon Project’s platform in staat te stellen mee te groeien met zijn Europese klanten.

“Ons doel is het realiseren van een wereldwijde cloud die kan groeien met de snelheid van de meest veeleisende advertentiemarkten van de wereld,” aldus Rubicon Project’s CTO, Neal Richter. “Interxion heeft aangetoond dat ze de behendigheid, flexibiliteit, connectiviteit en kwaliteit kunnen leveren die wij nodig hebben om de groeiende behoeften van onze klanten in Europa te bedienen”.

Interxion’s Amsterdam datacenter campus functioneert als een perfecte toegangspoort tot Europa voor bedrijven als Rubicon Project die op zoek zijn om hun aanwezigheid uit te bouwen – zowel op het continent als lokaal. Bedrijven als Rubicon Project kunnen profiteren van de betrouwbare, veilige en flexibele Europese datacenter infrastructuur, en low-latency connectiviteit tot Europese sleutelmarkten via een diverse community van 45 carriers en directe toegang tot drie internet exchanges.

Pin It on Pinterest

Share This