Oracle OpenWorld 2016 biedt de ultieme cloudervaring

20 september 2016

Oracle verwelkomt duizenden klanten, honderden partners en miljoenen online bezoekers uit meer dan 141 landen bij Oracle OpenWorld 2016. Deze ultieme cloudervaring duurt dit jaar tot en met 22 september en brengt technologie-experts, wereldleiders en innovators samen om ideeën uit te wisselen over de toekomst van technologie en de impact die dit heeft op onze manier van leven en werken. Het evenement heeft een dynamische line-up met de slimste denkers van vandaag, waaronder bestsellerauteur en onderwijzer Adam Grant, gerenommeerde economisten als Moody’s Mark Zandi en de belangrijke politieke strategen Stephanie Cutter en Mike Murphy. Op het Customer Appreciation-event van Oracle geven bovendien grote artiesten als Gwen Stefani en Sting in het AT&T Park een exclusief concert. De band American Authors, die boven in de hitlijsten staat, nemen de opening van Oracle OpenWorld voor hun rekening met een speciaal optreden in Oracle Cloud Plaza op Howard Street.

Zondagavond bijt Oracle Executive Chairman of the Board en Chief Technology Officer Larry Ellison het spits af voor de conversaties op het hoofdpodium met een keynote over Oracle-innovaties. Hij vertelt daarbij hoe die voor een transformatie zorgen in enterprise cloudcomputing en hij zet zijn visie uiteen voor de toekomst van de IT. Gedurende de week bediscussiëren Ellison, Oracle CEO Safra Catz, Oracle CEO Mark Hurd en Oracle President of Product Development Thomas Kurian de belangrijkste onderwerpen van deze tijd, samen met andere grote namen uit de wereld van technologie en het zakenleven.

“Oracle OpenWorld 2016 focust op het succes van onze klanten”, zegt Judy Sim, Chief Marketing Officer van Oracle. “Wij zetten onze klanten altijd voorop, en zorgen er daarom voor dat elk aspect van de conferentie leerzaam is, netwerken aanmoedigt, innovatie promoot en onze klanten en partners samenbrengt.”

Om te leren en te ontdekken:

 • Sessies: kies uit 2.240 verschillende sessie die worden gepresenteerd door 2.054 klanten en partners, 400 Oracle-demo’s en honderden exhibities van partners en klanten.
 • Oracle Keynotes -deze zijn live te volgen Live Stream – lokale tijden in België:
  • Dinsdag 20 september, 17.30 uur – Oracle President of Product Development Thomas Kurian toont de nieuwste Oracle-innovaties op het gebied van infrastructuur, platform, applicaties en data.
  • Dinsdag 20 september, 21.30 uur – Larry Ellison keert terug op het hoofdpodium om te praten over de toekomst van clouddatabases en infrastructuur.
  • Woensdag 21 september, 18.15 uur – John Fowler, Oracle Executive Vice President of Systems, geeft een inspirerende sessie over databaseplatforms van de toekomst, samen met Juan Loaiza, Senior Vice President van Oracle Systems Technology en met Oracle Executive Vice President David Donatelli.

Om de gemeenschap en het milieu te ondersteunen: 

 • Sustainability and Giving: Ontdek een nieuwe kijk op eten en drinken terwijl u geniet van lokale, biologische en gezonde voedselopties. Tachtig procent van het eten op Oracle OpenWorld is afkomstig van duurzame bronnen en binnen een straal van 160 kilometer van Howard Street gemaakt. In de week van het event doneert Oracle 7.275 maaltijden aan goede doelen in San Francisco.
 • Plant a Billion Trees: Kom erachter hoe The Nature Conservancy en Oracle bossen redden door middel van donaties voor het planten van bomen in de Verenigde Staten, Brazilië en China die samen 290k ton koolstof absorberen. Oracle schenkt over de komende vier jaar 1 miljoen Amerikaanse dollar.
 • JavaOne4Kids: Neem deel aan een unieke workshop voor kinderen om de volgende generatie van ontwikkelaars te inspireren. De workshop wordt gehost door Oracle Academy.
 • Education: Doe mee in een van de vele activiteiten rondom het thema onderwijs tijdens dit event. Leer meer over Oracle’s jaarlijks toezegging van 4 miljard Amerikaanse dollar aan onderwijs en de positieve impact die Oracle Academy, Oracle Giving en Oracle Education Foundation elk jaar hebben op meer dan 3 miljoen leerlingen in 110 landen.

Als opvolging van Oracle OpenWorld, organiseert Oracle vele Oracle Cloud Days met een drie maanden durende tour door zestig verschillende steden om de kracht van datagedreven innovatie en digitale transformatie te tonen. In Brussel vindt deze Cloud Day plaats op dinsdag 8 november.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This