Digitale transformatie – documenten beheren in het digitale tijdperk

19 september 2016

Op 12 en 13 september 2016 vond in Londen de Imaging Industry conferentie van Fujitsu plaats. Meer dan 400 experts kwamen naar het evenement, met dit jaar als thema ‘Digital Transformation – Managing Documents in the Digital Age’. Afgevaardigden uit uiteenlopende sectoren, zoals, de juridische sector, het onderwijs en de financiële sector, voorzagen gebruikersscenario’s van waardevolle inzichten. Daarnaast werden twaalf channelpartners in verschillende categorieën onderscheiden met speciale prijzen voor uitzonderlijke prestaties. 

Fujitsu nodigde distributeurs, independent software vendors (ISV’s), resellers en fabrikanten uit om hun visie te delen op de nieuwste trends en kansen in de markt, tegen de achtergrond van de snel veranderende digitale-transformatiebranche. Voor het eerst opende de conferentie ook haar deuren voor eindgebruikers, op de tweede dag van het evenement. De nadruk van de conferentie lag op de huidige rol van elektronisch documentbeheer en elektronische scanoplossingen in alle verticale sectoren.

Mike Nelson, vicepresident bij Fujitsu dochteronderneming PFU (EMEA) Limited, richt zich tot het ICC-publiek en benadrukt de mogelijkheden van de digitale transformatie.

Mike Nelson, vicepresident bij Fujitsu dochteronderneming PFU (EMEA) Limited, richt zich tot het ICC-publiek en benadrukt de mogelijkheden van de digitale transformatie.

Daarnaast waren er keynotes van internetpionier Jo Caudron over digitale transformatie en van John Mancini van AIIM (Association for Information and Image Management) over nieuwe documentbeheerstrategieën. Verder kwam in een panelgesprek met experts uit de informatiebeheerbranche de impact van de volgende fasen van digitale transformatie aan bod.

Een van de hoogtepunten van de conferentie was een keynote van Robert Young, senior manager business management bij PFU (EMEA) Limited, hij besprak de megatrends die invloed hebben op de manier waarop wij informatie vastleggen. Klaus Schulz, senior manager productmarketing bij PFU (EMEA) Limited, ging in op ‘de visie en toekomst van de capture-technologie’. Neil Walker, senior manager channelmarketing bij PFU (EMEA) Limited lichtte het nieuwe Imaging Channel Program toe en besprak de steunregelingen die partners kunnen gebruiken om kansen te benutten en te groeien.

Speciale nadruk lag dit jaar op branchespecifieke breakoutsessies. Onderwerpen waren onder meer: juridische diensten transformeren, operationele kosten verlagen in het onderwijs, en technische en organisatorische verbeteringen in de financiële sector.

De volgende partners demonstreerden hun oplossingen: Abbyy, Document Logistix, Dokmee (Office Gemini), ELO Digital Office, Dell EMC (support door Aerrow), Emmedi, Fujitsu, Kofax, Meniko Records Management Services, Nuance Communications, Quantyca Software Solutions en Silex Technology.

Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu’s dochterbedrijf PFU (EMEA) Limited: “We richtten ons altijd al op de oplossing in plaats van op alleen scanhardware. Hiervoor werken we samen met onze channelpartners om de allerbeste oplossingen voor eindgebruikers te kunnen bieden. Daarbij maken we gebruik van de optimale mix van hardware en software. En nu voegen we nog meer waarde toe. Tijdens onze zevende conferentie vond de pre-launch van verschillende softwareproducten plaats. Wij maken onze PaperStream-software beschikbaar voor verschillende scanapparatuur, zodat gebruikers met verschillende scanhardware, waaronder MFP’s, de best mogelijke beeldkwaliteit kunnen ervaren – zoals gebruikers van Fujitsu-scanners gewend zijn.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This