Red Hat lanceert modules in de laatste updates van zijn partnerprogramma

31 juli 2024

Enterprise open source-specialist Red Hat stelt zijn vernieuwd partnerprogramma voor. Partners van Red Hat kunnen dankzij nieuwe initiatieven sneller inkomsten genereren en flexibiler samenwerken met het open source-bedrijf.

De exponentiële groei van onder andere AI en virtualisatie zorgt ervoor dat technologievendoren en leveranciers nog nauwer moeten samenwerken. Vandaag lanceert Red Hat een resem updates aan zijn partnerprogramma. Die updates moeten wereldwijd meer consistentie bieden zodat partners makkelijker en transparanter kunnen werken. 

Flexibiliteit met modules

Vanaf vandaag kunnen bedrijven kiezen uit drie modules: Resell, Distribution en Sell With. Partners kunnen activiteiten kiezen binnen die modules en punten winnen volgens hun bedrijfsdoelstellingen. Nieuwe modules zullen doorheen het jaar worden toegevoegd op basis van de noden van de organisaties.

Gestroomlijnde beloningen

Naarmate bedrijven punten winnen in de modules krijgen ze toegang tot extra voordelen, ondersteuning op maat en nieuwe opportuniteiten. Red Hat introduceert hiervoor wereldwijd een standaard registratieproces voor deals. 

Daarnaast heeft de open source-leider de tools en processen voor zijn verkoopfonds verbeterd, zodat partners makkelijker extra financiering kunnen verkrijgen op basis van hun activiteiten in de desbetreffende modules. Red Hat zal beloningen blijven vernieuwen doorheen het jaar om zijn partnerecosysteem nog sterker te maken. 

Betere digitale ervaring

Red Hat heeft zijn partnerportaal ook vernieuwd met onder andere een gestroomlijnde interface. Zo kunnen bedrijven nog makkelijker navigeren tussen de Resell, Distribution en Sell With modules. Partners kunnen makkelijker en in real-time de laatste status van de verschillende opportuniteiten volgen. 

De nieuwe functionaliteiten in het Red Hat partnerportaal zijn vanaf vandaag beschikbaar. 

Log in op Red Hat Partner Connect om aan de slag te gaan of neem contact op met Red Hat voor meer informatie. 

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This