Hoe Kyndryl bedreigingsdetectie en -respons naar een hoger niveau tilt

30 juli 2024

Hoewel Kyndryl de focus verschuift van transformatie naar groei, blijft onze toewijding aan het ontwikkelen van innovatieve methodes voor klantenservice onveranderd. We blijven investeren in onze partnerschappen en allianties, technologieën en mensen. Voor onze klanten leveren we voortdurend verbeteringen op het gebied van cybersecurity en resiliency, inclusief gezamenlijke innovaties en investeringen om te helpen bij het creëren van nieuwe services.

Het wereldwijde netwerk van Security Operations Centers (SOCs) van Kyndryl vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberincidenten en datadiefstal voor veel van onze klanten. Onze bestaande wereldwijde SOC’s worden aangevuld met nieuwe SOC’s in India en Canada en een satelliet SOC in Brazilië. Het vertrouwen van klanten op de capaciteiten van Kyndryl zal blijven groeien naarmate meer landen zich richten op het invoeren van cybersecurity-regelgeving. Deze klanten hebben de nieuwste technologieën en de beste technische expertise nodig om de steeds toenemende en geavanceerde cyberincidenten tegen te gaan.

Kyndryl maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), specifiek machine learning en geïntegreerde automatiseringssystemen, om onze klanten ondersteuning en geavanceerde beschermingsmogelijkheden te bieden gedurende de hele levenscyclus van elke cyberdreiging. Dit betekent preventie, detectie en herstel van het onvermijdelijke. We helpen klanten bij het toewijzen van hun IT-middelen om eerst hun kernactiviteiten te beschermen, en daarna secundaire en tertiaire activiteiten te beveiligen op basis van dreigingsniveau en kosten. 

Klanten hebben de mogelijkheid om het end-to-end beheer van hun cybersecurity-operaties uit te besteden aan Kyndryl, of om bepaalde functies te verdelen. Kyndryl past zich aan de behoeften van onze klanten aan, niet andersom.

Als voorbeeld hebben we een wereldwijde data- en analyseprovider geholpen hun beveiligingsinvesteringen te optimaliseren door over te stappen van hun bestaande beveiligingsprovider. We hebben ook onze 24/7 Security Operations geïntegreerd via onze SOC in onze bestaande infrastructuurdiensten voor end-to-end zichtbaarheid en controle, waardoor we beveiligingsincidenten efficiënter kunnen beheren en afhandelen voor onze klant.

Ontwerp van Cyber Resilience Services

De specialisten in elk Kyndryl SOC benutten ons wereldwijde netwerk door samen te werken met cybersecurity-autoriteiten op verschillende locaties. Deze experts beheren de beveiliging van duizenden zakelijke klanten in elke industrie. Ze gebruiken geavanceerde tools om bedreigingen te analyseren en malware-beoordelingen uit te voeren die nieuwe cyberaanval technieken testen om deelbare resultaten te ontwikkelen.

Traditionele beveiligingsoperatiecentra en -platformen zijn meestal star en hanteren vaak een one-size-fits-all-benadering zonder zich aan te passen aan de veranderende behoeften van een organisatie. Om onze klanten tegemoet te komen, biedt Kyndryl end-to-end Security Operations en Response-services. Kyndryl’s Security Operations as a platform (SOaap) helpt operators om cyberdreigingen in real-time te voorkomen, te detecteren en erop te reageren. Geïntegreerd met Kyndryl Bridge, biedt SOaap een “single pane of glass”-weergave waarmee klanten hun beveiligingstools op één plek kunnen beheren. Met SOaap kunnen klanten hun bestaande beveiligingstools en investeringen maximaliseren zonder aanpassingen te forceren, en kunnen ze kiezen uit meerdere bemannings- en resourcing opties om zich voortdurend aan te passen aan het veranderende dreigingslandschap. Kyndryl’s SOaap stelt onze klanten ook in staat om te bepalen hoeveel of hoe weinig cybersecuritycapaciteit ze zelf willen beheren, met behulp van hun geselecteerde tools in elke regio om aan hun data locatie- en soevereiniteitsvereisten te voldoen met een eenvoudig kostenmodel.

De SOaap-capaciteiten stellen Kyndryl in staat om verbeterd dreigingsbeheer te bieden, evenals ons en onze klanten in staat te stellen om dreigingsimpacten snel te bepalen en de gecoördineerde inspanningen van IT en Security Operations te stroomlijnen.

Dit is waar het nieuwe Cyber Resilience Services Design van Kyndryl om de hoek komt kijken. Het Security & Resiliency Offering Management-team van Kyndryl begeleidt klanten doorheen co-onderzoek- en co-innovatieprocessen om hun kritieke problemen aan te pakken en hun beheercapaciteiten te ontwikkelen. Deze nieuwe dienst stelt klanten in staat om samen met Kyndryl te innoveren en te investeren om nieuwe diensten te creëren die bovenop Kyndryl Bridge zitten. Door de diepte van Kyndryl’s capaciteiten te erkennen, werkt deze service samen met Kyndryl Consult en Kyndryl Vital, ondersteund door een uitgebreid partner ecosysteem. Kyndryl gebruikt een vergelijkbaar proces om samen te innoveren en samen te ontwikkelen met zijn partners en allianties, zoals AWSCiscoVeritas en Rubrik, om snel nieuwe services op de markt te brengen.

5 voordelen van Kyndryl Cyber Resilience Services Design

  • Snellere servicetijd – van idee tot ontwikkeling in slechts 30 dagen, afhankelijk van de complexiteit.
  • Flexibele betrokkenheid – klanten ontmoeten op het punt waar ze zich bevinden in hun digitale transformatieproces. Services, functies of verbeteringen creëren die optimaal aansluiten bij hun behoeften.
  • Verhoogd rendement op investering – co-creëren met klanten om alles te ontwikkelen en implementeren wat ze nodig hebben, en niets wat ze niet nodig hebben.
  • Minder uitdagingen op het gebied van resources – samen ontwikkelen van kritieke services met Kyndryl’s management- en serviceteams om kosten te besparen en te delen.
  • Meer inzichten – in samenwerking ontwikkelde services zijn beschikbaar op Kyndryl Bridge, gebruikmakend van wereldwijde inzichten gebaseerd op gegevens om continu te verbeteren.

Uiteindelijk zullen deze verbeterde cybersecurity- en resilience-services – en de hoogopgeleide medewerkers om ze te leveren via Kyndryl SOC’s en SOaap – positieve bedrijfsresultaten mogelijk maken met grotere nauwkeurigheid, verbeterde efficiëntie en lagere kosten. Ze zullen van cruciaal belang zijn voor onze klanten en essentieel voor Kyndryl’s missie om te groeien.

Kris Lovejoy

Kris Lovejoy

Kris Lovejoy is Global Security & Resiliency Leader bij Kyndryl

Pin It on Pinterest

Share This