Dell Technologies kondigt beschikbaarheid aan van XPS 13 met Snapdragon en Tandem OLED

21 juni 2024

De XPS 13 van Dell Technologies, die deel uitmaakt van de allereerste pc’s die worden aangedreven door de Snapdragon X Series met Copilot+, is vanaf nu verkrijgbaar. De Inspiron 14 Plus en Latitude 7455 worden later deze maand verwacht, waarbij de Inspiron 14 Plus nu al beschikbaar is voor pre-order.

Dell’s uitgebreide portfolio van AI-pc’s met Copilot+ biedt uitzonderlijke prestaties, een baanbrekende batterijduur en transformatieve AI-ervaringen. Deze pc’s zijn ontworpen voor zowel consumenten als ontwerpers en zakelijke professionals. Copilot+ pc’s verbeteren de productiviteit en efficiëntie met AI dankzij functies als Cocreator, Live Captions, nieuwe Windows Studio-effecten en Auto Super Resolution.

XPS 13 vanaf € 1.399,00

XPS 13

De dunste en lichtste XPS is nu verkrijgbaar met de Snapdragon X Elite-chip en heeft een batterijduur tot 27 uur, ideaal voor dagelijkse productiviteit en het maken van content. De iconische laptop beschikt over krachtige on-device AI die zorgt voor een baanbrekende reactiesnelheid en indrukwekkende prestaties bij het verwerken van veeleisende workloads. Het is de eerste laptop ter wereld met een 13,4 inch OLED-tandemscherm, dat een hogere helderheid en een langere levensduur biedt dan een traditioneel OLED-scherm.

Inspiron 14 Plus

nspiron 14 Plus

De Inspiron 14 Plus met Snapdragon X Plus- of Snapdragon X Elite-processor en een batterijlevensduur tot 15 uur is later deze maand verkrijgbaar. Dit apparaat biedt een verbeterde video- en audio-ervaring met vier luidsprekers en een QHD+, 16:10 scherm met 400nit helderheid. Het is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is energiezuinig met een EPEAT Gold-classificatie. Bovendien kan de batterij met ExpressCharge in slechts 60 minuten worden opgeladen tot 80%.

Latitude 7455

Latitude 7455

Als onze dunste Latitude-laptop biedt dit model werknemers alles wat ze nodig hebben om productief te zijn, zowel achter hun bureau als onderweg. Deze hoogwaardige AI-laptop met Snapdragon X Elite-processor en een batterijduur tot 21 uur is uitgerust met een 14-inch QHD+ touchscreen, vier luidsprekers met AI-ruisonderdrukking, Qualcomm FastConnect Wi-Fi 7 en optioneel 5G voor meer connectiviteit en samenwerking.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This