Epyc Solutions & Axele on-the-job: een sterk partnership voor epische e-learning in the field

6 juni 2024

Epyc Solutions, onderdeel van Verjo BV, en Axians, merk van VINCI Energies voor bedrijfsgerichte ICT oplossingen, slaan de handen in elkaar voor de verdere uitbouw van Axele on-the-job: een innovatieve mobiele applicatie voor het duurzaam delen van kennis en informatie.

In ons dagelijkse leven is quasi alles digitaal en doen we continu beroep op digitale bronnen. Werkplekken worstelen echter vaak nog met verouderde of generieke content en lange of logge handleidingen. Bovendien leidt de ‘war for talent’ tot meer verloop en meer talen op de werkvloer, en wordt het steeds belangrijker dat info overal makkelijk beschikbaar is. De complexiteit van industriële processen en toestellen neemt toe, terwijl medewerkers en klanten net verwachten dat alles digitaal en makkelijk consulteerbaar is – anytime, anywhere.

Axele on-the-job brengt onze digitale leefwereld naar de werkvloer én in the field. Met als doel op een intuïtieve en aantrekkelijke manier kennis te verzamelen, te delen en te bewaren. En dat kan breed gaan, van digitale onderhoudsinstructies, e-learning tracks of veiligheidscontroles tot complexe handleidingen.

“Axele on-the-job gaat verder dan een klassiek Learning Management System”, vertelt Roel Vermeersch, Business Unit Manager bij Axians. “De kracht van de tool zit in de eenvoudige, stapsgewijze opbouw, die het mogelijk maakt om complexe verhalen en instructies tot duidelijke journeys om te vormen en hapklare info te voorzien. De gebruiker scant een QR code of volgt een link en kan meteen en eender waar van start.”
Het platform laat toe om op een intuïtieve én interactieve manier paden op te bouwen. Door vraagstelling en video leid je de gebruiker op een dynamische wijze door het traject. De analysemogelijkheden bieden tot slot inzichten die niet alleen belangrijk zijn voor opvolging, maar ook kunnen helpen bij verdere optimalisatie van de trajecten.

Learning journeys opbouwen in Axele on-the-job werkt eenvoudig en men kan er meteen mee aan de slag. Mocht het creëren van de juiste content met impact een te grote uitdaging vormen voor organisaties, dan zorgt de expertise van Epyc Solutions voor een perfecte combinatie. Met jarenlange ervaring in het creëren van impactvolle leerpaden en digitale leeroplossingen voor onder andere industrie, dienstensector, publieke sector en opleidingsorganisaties, kan Epyc Solutions organisaties helpen om geavanceerde, didactisch sterke leerinterventies uit te werken. Daarom slaan beide organisaties de handen in elkaar om Axele on-the-job samen te ontwikkelen en vermarkten. “Met Axele on-the-job willen we tegemoet komen aan de nood van medewerkers om op een laagdrempelige manier toegang te krijgen tot de informatie waar ze op dat moment naar op zoek zijn. Het ‘just in time’ leren met Axele on-the-job zorgt ervoor dat leren nog efficiënter en effectiever wordt”, vult Danyel Jonker, CEO Epyc Solutions, aan.

De extra investeringsruimte die deze co-eigendom creëert, de bijkomende verkoopkanalen en de skills om ondersteuning te bieden bij het bouwen van trainingen geven extra slagkracht om de oplossing versneld internationaal te lanceren.

“Ook bij Axians combineren we onze expertise in innovatieve software met heel wat ervaring binnen de industrie, installatie en onderhoud, smart products en healthcare”, aldus Roel Vermeersch. “Samen met Verjo, Weeswegwijs & Epyc Solutions zijn we dus vertrouwd met de industriële omgeving en haar uitdagingen. We denken met de organisatie mee om samen met hen Axele on-the-job, fueled by Epyc Solutions, optimaal in te zetten voor impactvolle kennisdeling.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This