acom, Orange Belgium en Kappa Data vallen in de prijzen tijdens Barracuda’s Discover24 partnerconferentie

30 mei 2024

Tijdens het Discover24 EMEA partner-event van Barracuda Networks zijn acom, Orange Belgium en Kappa Data in de prijzen gevallen. acom werd uitgeroepen tot ‘Regional Partner of the Year’, Orange Belgium werd gelauwerd als ‘Business Partner of the Year’ en Kappa mocht de trofee voor ‘Distributor of the Year’ in ontvangst nemen. Discover24, dat dit jaar in Vilamoura, Portugal werd gehouden, trok een recordaantal van 230 deelnemers uit heel EMEA en eert de best presterende channelpartners van Barracuda.

De awards zijn een erkenning van de sterke prestaties van deze drie bedrijven als partners van Barracuda. acom, dat zowel SaaS- als hardware-oplossingen biedt en nauw samenwerkt met Barracuda om XDR aan zijn klanten te leveren, werd geprezen voor haar inspanningen om Barracuda oplossingen aan te bieden aan haar klanten. Orange Belgium, dat Barracuda Email Protection Solutions en Cloud-to-Cloud Backup aanbiedt, liet een sterke jaar-op-jaar groei zien. Kappa Data, reeds jaren partner van Barracuda werd erkend voor zijn toegevoegde waarde en marktinzichten.

Maarten Avonts, General Manager van acom is zeer tevreden met de erkenning: “Deze award is een geweldige erkenning van het harde werk en de toewijding van ons hele team. Samen met Barracuda blijven we streven naar innovatie en het leveren van de beste oplossingen voor onze klanten.”

Aubrey Beelen, Product Manager IT Solutions bij Orange Belgium voegt toe: ” Deze erkenning is een bevestiging van onze voortdurende inzet om onze klanten de beste IT-beveiligingsoplossingen te bieden. We zijn trots op onze samenwerking met Barracuda en kijken uit naar toekomstige successen.”

Patrick Casteels, Managing Partner bij Kappa Data zegt: “Het is een eer om deze prijs te ontvangen. We waarderen de samenwerking met Barracuda enorm en zien dit als een bewijs van onze gezamenlijke inspanningen om de markt beter te bedienen.”

Alain Luxembourg, Vice President Benelux and Nordics bij Barracuda, zegt: “We zijn blij dat we de prestaties van onze partners kunnen erkennen en hun inzet om met ons samen te werken om klanten te beschermen door middel van onze AI-gestuurde securityoplossingen. Als channel-first bedrijf is het onze prioriteit om te investeren in onze partners. Met deze awards zetten we de partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke successen hebben geboekt extra in het zonnetje. Daarom felicitaties voor onze Belgische partners acom, Orange en Kappa Data!”

Nico Bosschaert, Director Channel Sales Benelux: “Tijdens ons event in Portugal hebben we onze Belgische partners met plezier in de bloemetjes gezet. Deze awards zijn een erkenning dat deze partners er met kop en schouders bovenuit komen in onze regio. Het is indrukwekkend om de verschillende teams te zien groeien en kennis op te bouwen rond de belangrijkheid van een gedegen security en zo hun klanten een veiligere wereld te bieden. En dàt is waar we het uiteindelijk, samen met ons partnerkanaal, voor doen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This