Insight neemt Infocenter, ServiceNow-partner van het jaar 2024, over

15 mei 2024

Insight Enterprises heeft de overname van Infocenter, een snelgroeiende pure-play ServiceNow Elite Partner, aangekondigd. Hiermee breidt het bedrijf zijn portfolio van automatiseringsoplossingen verder uit met een volledig pakket aan consulting, implementatie en managed services voor ServiceNow.

De vraag van klanten naar intelligente bedrijfsautomatisering blijft snel toenemen en wakkert een markt aan die wordt geschat op 220 miljard dollar in 2025. Infocenter, de ‘2024 ServiceNow Americas Consulting and Implementation Partner of the Year’, werkt samen met klanten over de hele wereld om ServiceNow-voorzieningen te implementeren en ambitieuze doelen op het gebied van digitale transformatie na te streven.

“Workflowautomatisering is een noodzaak geworden”, zegt Joyce Mullen, president en CEO van Insight. “Onze klanten verwachten uniforme bedrijfsoverschrijdende ervaringen. Met de uitgebreide ServiceNow-expertise van Infocenter zullen we beter dan ooit gepositioneerd zijn om met behulp van AI toonaangevende oplossingen voor intelligente workflowautomatisering te leveren en zo uniforme ervaringen te creëren en waardevolle inzichten te bieden.“

De duidelijke visie van Infocenter op de modernisering van bedrijfsprocessen op het Now Platform® wordt geïntegreerd in het framework van Solutions Integrators van Insight. De combinatie van servicepakketten en kant-en-klare toepassingen van Infocenter begint met een RADIUS-bedrijfsprocesanalyse om ServiceNow-maatoplossingen te helpen plannen en ontwerpen, terwijl DEVSHOP enterprise managed services de innovatie en efficiëntie in belangrijke bedrijfsactiviteiten blijven verbeteren.

Michael Vadini, CEO van Infocenter gaf het volgende aan: “We zijn verheugd dat we ons bij Insight kunnen aansluiten en de manier waarop zij bedrijfsbrede transformatie voor klanten ontwerpen, leveren en beheren, kunnen helpen te verbeteren. Insight richt zich op het aanbieden van efficiënte toegang tot technologie en maakt modernisering eenvoudig. Dat sluit perfect aan bij onze missie om bedrijven te helpen bij het plannen, bouwen en beheren van ServiceNow ― waardoor organisaties van elke omvang in elke sector slimmer, sneller en beter kunnen werken.“

Bill McDermott, voorzitter en CEO van ServiceNow, zei dan weer het volgende: “De gedurfde keuze van Insight voor Infocenter is een belangrijke mijlpaal in onze gezamenlijke strategie om de bedrijfstransformatie in het hele ecosysteem te versnellen. Samen zullen we de kracht van AI, workflowautomatisering en bedrijfsoverschrijdende ervaringen inzetten om onze gezamenlijke klanten ongeëvenaarde waarde te kunnen bieden.“

De toevoeging van de uitgebreide ServiceNow-capaciteiten van Infocenter zal de bedrijfswaarde en mogelijkheden versnellen voor het uitgebreide klantenbestand van Insight, als aanvulling op de uitgebreide multicloudmogelijkheden van het bedrijf voor Microsoft Azure, Google Cloud Platform, AWS en privatecloudinfrastructuur. Dat biedt Insight een uitgelezen kans om klanten te helpen gebruik te maken van generatieve AI en andere verbeteringen aan het Now®-platform die door de cloudhyperscalers worden geleverd.

“Het ServiceNow-ecosysteem wordt versterkt omdat Insight en Infocenter hun krachten hebben gebundeld“, aldus Erica Volini, SVP, Global Partnerships & Channels bij ServiceNow. “Zo kunnen we organisaties helpen gedijen in het digitale tijdperk, en het volledige potentieel van het ServiceNow-platform benutten om innovatie te stimuleren en onze klanten ongeëvenaarde waarde te bieden.“

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This