Hexaware versterkt datamogelijkheden met overname Softcrylic

8 mei 2024

Hexaware, leverancier van IT-diensten en digitale oplossingen, heeft Softcrylic overgenomen, een data-adviesbureau met het hoofdkantoor in Minneapolis. Deze strategische overname versterkt de data- en analysemogelijkheden van Hexaware, zodat het bedrijf aan klanten een uitgebreider pakket van diensten kan aanbieden om marketing en customer journeys te stimuleren door middel van data en technologie.

Door de kennis van Softcrylic op het gebied van customer journeys en marketingtechnologie te combineren met de technische bekwaamheid en AI-expertise van Hexaware, kan de geïntegreerde organisatie CMO’s beter helpen bij het stimuleren van de bedrijfsgroei door effectief datagebruik. Samen zullen ze bedrijven in staat stellen het datagebruik buiten marketing uit te breiden en toe te passen in meer bedrijfsprocessen.

Softcrylic voegt een unieke mix van datastrategie en technische expertise toe. Ze zijn gespecialiseerd in het aanpakken van complexe data-uitdagingen, vanaf het vastleggen en valideren van data tot het modelleren en activeren van data. Met multi-channel marketingkennis over Adobe, Google en Salesforce, gekoppeld aan hun technische mogelijkheden op het gebied van Microsoft Azure en Amazon AWS, stelt Softcrylic organisaties in staat hun data te benutten en diepere inzichten te verkrijgen met geavanceerde methoden voor data-activering. 

“De overname van Softcrylic sluit naadloos aan bij onze visie om een voorkeurspartner te worden voor de behoeften van onze klanten op het gebied van klant- en marketinganalyses”, aldus Girish Pai, Global Head – Data & AI bij Hexaware. “De diepgaande datacapaciteit van Softcrylic, gecombineerd met hun expertise op het gebied van marketinganalyse, zal ons in staat stellen onze klanten te helpen de kracht van hun data te ontsluiten en tastbare bedrijfsresultaten te behalen.”

“Het bundelen van de krachten met Hexaware biedt een opwindende kans om ons bereik uit te breiden en onze groei te versnellen”, zegt John Flavin, CEO van Softcrylic. “Wij zijn ervan overtuigd dat de gezamenlijke expertise een krachtpatser zal creëren op het gebied van dataconsulting.”

Softcrylic werkt met veel bekende merken in de hele wereld op het gebied van reizen en horeca, eten en drinken, detailhandel, financiële dienstverlening en sport en media. Aidan Lyons, een klant van Softcrylic en CEO van FanCapital, verklaarde: “Softcrylic is een cruciale partner voor FanCapital terwijl we het grootste verticale sportpubliek en platform voor het genereren van incrementele inkomsten ter wereld opbouwen.   Ik kijk ernaar uit om ons werk met Softcrylic voort te zetten en geloof dat de uitgebreidere mogelijkheden van Hexaware onze datastrategie verder kunnen verbeteren.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This