Palo Alto Networks lanceert Prisma SASE 3.0, met snellere apps en slimmere AI

6 mei 2024

Palo Alto Networks lanceert vandaag een 3.0-versie van haar netwerkoplossing, Prisma SASE. De nieuwste update voegt Zero Trustbeveiliging toe voor onbeheerde toestellen, heeft een geïntegreerde bedrijfsbrowser – een primeur in de sector-, bevat databeveiliging met AI, en laat dynamische apps tot 5 keer sneller draaien. 

In de huidige werkwereld moeten medewerkers productief zijn vanuit elke werkplek, met eender welke toestel, en op eender welke applicatie. De huidige SASE oplossingen op de markt staan innovatie en agiliteit echter in de weg. Prisma SASE 3.0 voegt nieuwe functionaliteiten toe om bedrijven beter, sneller en veiliger te laten werken van waaruit ze willen:

– Prisma Access Browser: een geïntegreerde bedrijfsbrowser die Zero Trust-beveiliging uitbreidt naar onbeheerde toestellen. Palo Alto Networks’ AI-beveiliging ontdekt tot 2.3 millioen nieuwe en unieke aanvallen elke dag. Dankzij Prisma SASE 3.0 kunnen IT-professionals bedreigingen in real-time monitoren en oplossen. 

– Databeveiliging met AI: combineert ML-modellen met de kracht van LLM om ML-gedragsanalyse nog meer te verfijnen. Gevoelige data kan zo nog beter gemonitord en beschermd worden. Prisma SASE 3.0 werkt met SaaS, de cloud, en met GenAI. 

– App Acceleration: applicaties draaien tot 5 keer sneller dan op het internet. Prisma SASE is zo de allereerste SASE-oplossing die werkt op afzonderlijke apps voor aparte gebruikers. Palo Alto Networks werkt hiervoor samen met diensteverleners als AWS, Slack, ServiceNow, Google, Zoom en SAP. 

Prisma SASE 3.0 zal beschikbaar zijn de komende maanden. Lees meer over Palo Alto Networks’ SASE-innovaties via de volgende link

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This