HashiCorp introduceert ‘The Infrastructure Cloud’, een unified platform voor Cloud Infrastructure en Security Lifecycle Management

24 april 2024

HashiCorp), een leverancier van multi-cloud infrastructure automation software, heeft vandaag ‘The Infrastructure Cloud’ geïntroduceerd; een samenvoeging van haar producten tot één platform dat volledig geïntegreerde oplossingen biedt voor Infrastructure Lifecycle Management en Security Lifecycle Management in meerdere clouds. 

Om op de juiste manier in de cloud te werken is een systematische aanpak van de twee belangrijkste aspecten van het runnen van cloudomgevingen noodzakelijk: Infrastructure Lifecycle Management (ILM) en Security Lifecycle Management (SLM). De vandaag geïntroduceerde Infrastructure Cloud, die via het HashiCorp Cloud Platform wordt aangeboden als een cloud-managed SaaS service, is een enterprise-ready platform, met volledig geïntegreerde oplossingen voor zowel ILM als SLM. 

  • Infrastructure Lifecycle Management (ILM) maakt gebruik van infrastructure as code workflows, een record systeem voor cloud resources, en functionaliteiten om de infrastructure lifecycle te management, van Day 0 – Day N, gebruikmakend van HCP Terraform, HCP Packer, and HCP Waypoint. 
  • Security Lifecycle Management (SLM) maakt gebruik van identity-based security workflows, een record systeem voor vertrouwelijke data (credentials, certificaten, keys en klantdata) en functionaliteiten om de security lifecycle te managen, gebruikmakend van HCP Vault, HCP Vault Radar en HCP Boundary. 

“Sinds onze oprichting meer dan tien jaar geleden heeft HashiCorp de grootste internationale organisaties geholpen met hun cloud-traject. We hebben met eigen ogen gezien hoe transformerend cloudadoptie kan zijn voor bedrijven en hoeveel werk het kost om die waarde te realiseren,” zegt Armon Dadgar, CTO en co-founder bij HashiCorp. “De Infrastructure Cloud is speciaal gebouwd om tegemoet te komen aan de uitdagingen van bedrijven die zich in verschillende stadia van cloudvolwassenheid bevinden en die hun Infrastructure en Security Lifecycle Management moeten consolideren om de ontwikkeling van nieuwe applicaties te ondersteunen. We denken dat onze nieuwe aanpak voldoet aan deze behoefte en we kijken ernaar uit om met klanten samen te werken om hun cloudaanpak te moderniseren.” 

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This