Trend Micro benoemt Nadine Serneels tot Director Belux

18 april 2024

Nadine Serneels is de nieuwe Belux Director Sales, Channel & Marketing van Trend Micro. Met tien jaar ervaring bij het bedrijf beschikt ze over een diepgaande kennis van de wereld van cybersecurity. Wat haar benoeming extra bijzonder maakt, is het feit dat ze de eerste vrouwelijke leider is in het Benelux managementteam van Trend Micro. Ze begint haar nieuwe rol in elk geval met veel ambitie en wil dit jaar in België en Luxemburg een mooie groei realiseren.

Trend Micro Benelux is de voorbije maanden achter de schermen opgesplitst in een Nederlandse en een Belux tak. Voor de gloednieuwe rol van Director Sales, Channel & Marketing in België en Luxemburg heeft Trend Micro gekozen voor Nadine Serneels.

Nadine Serneels

Nadine heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de techwereld en zette al in 2011 haar eerste stappen in het bedrijf. Tijdens haar carrière vergaarde ze veel kennis van cybersecurity, van de pijnpunten die klanten ervaren, en van de oplossingen die nodig zijn. De afgelopen jaren deed ze dat als Enterprise Sales Manager Belux.

Groeien in België & Luxemburg

Nadine Serneels heeft haar nieuwe rol sinds 15 april 2024 officieel opgenomen. En ze heeft alvast grote plannen: “Security is overal heel sterk aanwezig en staat in steeds meer bedrijven op de agenda. Daarom moeten we meer dan ooit naar klanten stappen en hen tonen hoe we hen kunnen ondersteunen om een sterke end-to-end securitystrategie toe te passen.”

“We hebben een stevige transformatie doorgemaakt en nu willen we terug inzetten op een sterke groei. Niet alleen in cijfers, maar ook in mensen”, gaat Nadine Serneels verder. “Vorig jaar was een heel goed jaar voor Trend Micro in België en Luxemburg. Daar bouwen we in 2024 graag op verder. Zo willen we dit jaar een nog grotere stap zetten en een groei van 20% neerzetten.”

Eerste vrouwelijke leider

Nadine Serneels heeft alvast de benodigde capaciteiten om Trend Micro in België en Luxemburg naar nieuwe succesverhalen te leiden. Bovenop haar ervaring in cybersecurity en technologie spreekt ze vloeiend vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Spaans). Ze is ook een gewaardeerd lid van CIONET, het wereldwijde netwerk van IT-leiders.

Bij Trend Micro is ze de eerste vrouw in de Benelux die een managementrol opneemt. Ook in de cybersecuritysector is dat behoorlijk uniek. “Diversiteit is uiteraard een belangrijk thema. We zien de laatste tijd wel een positieve trend naar meer vrouwen in IT, ook in leidinggevende functies. Maar in de wereld van cybersecurity blijven vrouwen toch behoorlijk schaars. Vanuit mijn nieuwe rol wil ik graag een bijdrage leveren en ervoor zorgen dat de juiste mensen kansen krijgen om door te groeien”, besluit Nadine Serneels.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This