Dell APEX File Storage for Microsoft Azure: krachtige, multicloud opslag speciaal gebouwd voor AI

16 april 2024

Dell Technologies komt met Dell APEX File Storage for Microsoft Azure en slaat daarmee een brug tussen cloud-opslag en AI-gedreven inzichten. Dell PowerScale OneFS, een krachtige scale-out oplossing voor bestandsopslag waar meer dan 16.000 klanten wereldwijd mee werken, is de kern van Dell APEX File Storage for Azure.

Door de kracht van PowerScale OneFS naar de Azure-cloud te brengen, kunnen klanten gegevens effectiever consolideren en beheren, de opslagkosten verlagen en de gegevensbescherming en -beveiliging verbeteren – en dit allemaal met behulp van native cloud AI-tools om inzichten sneller te krijgen. Dell APEX File Storage for Microsoft Azure levert ook de meest geavanceerde bestandsopslagmogelijkheden in Azure.

Dell APEX File Storage for Azure combineert efficiëntie en veelzijdigheid, zodat bedrijven het volledige potentieel van gedistribueerde cloud-ecosystemen kunnen benutten voor hun AI-workflows. Van oudsher wordt AI-implementatie gekenmerkt door oplossingen in silo’s en gefragmenteerde infrastructuur. Dell’s APEX File Storage for Azure biedt naadloze integratie van krachtige opslagmogelijkheden voor implementatie op de Azure-infrastructuur van Microsoft. Verplaats gegevens eenvoudig van on-premises naar de cloud met behulp van geavanceerde native replicatie zonder dat de storagearchitectuur opnieuw bewerkt moet worden. Met een scale-out-architectuur ter ondersteuning van maximaal 18 nodes en 5,6 PB in een enkele name space, biedt APEX File Storage for Azure schaalbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten op beheergemak. In vergelijking met Azure NetApp Files maakt Dell APEX File Storage for Microsoft Azure het volgende mogelijk:

  • 6x betere clusterprestaties
  • Tot 11x grotere name space
  • Tot 23x meer snapshots per volume
  • 2x hogere cluster resiliency
  • Eenvoudigere en robuustere clusteruitbreiding

Met proactieve support en een klanttevredenheidspercentage van 97% biedt Dell Support Services experts die 24 uur per dag beschikbaar zijn om klanten te helpen met hun OneFS-vragen en daarmee de productiviteit hoog te houden. Dell APEX File Storage for Azure is ontworpen voor gebruik in hybride clouds en cloud bursts, of het nu gaat om traditionele IT-workloads of geavanceerde GenAI-applicaties, en biedt de hoogste prestaties op schaal voor AI-workloads.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van APEX File Storage for Azure:

  • Eenvoud dankzij “multicloud by design”: Versnel de implementatie van multicloud met een consistente gebruikerservaring in on-premises en cloudomgevingen. Profiteer van geautomatiseerde replicatietools zonder wijzigingen aan te hoeven brengen in de onderliggende storage in de cloud.
  • Flexibiliteit: Beheer naadloos veranderende workload-eisen en snelgroeiende datasets met geavanceerde OneFS-dataservices en schaalbare capaciteit tot 5,6 PB.
  • Gegevensbeheer: Maak gebruik van native AI-tools om de meest veeleisende workloads aan te sturen.

De strategische samenwerking van Dell met Microsoft biedt klanten de vrijheid om gegevens op de meest optimale locatie voor hun AI-gebruikscases op te slaan en te verwerken. Met APEX File Storage for Azure blijft Dell zich inzetten om bedrijven te helpen sneller te innoveren en resultaten te behalen met AI.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This