Eaton helpt bedrijven hun UPS-systemen te upgraden met ‘Trade-In 2024’ terugkoopcampagne

9 april 2024

Het succes van ieder team hangt af van de conditie van zijn sterspelers. Voor kritieke IT-infrastructuur is dat niet anders: UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) zijn de hoofdrolspelers in de bewaking van de stroomvoorziening. Om bedrijven te helpen deze in topconditie te houden, lanceert powermanagementbedrijf Eaton een nieuwe campagne: ‘Trade-In 2024’.

Tot en met 30 juni 2024 kunnen IT-managers in België en andere Europese landen gemakkelijk een nieuwe, best-in-class UPS aanschaffen en hun oude model op milieuvriendelijke wijze laten afvoeren. Dit aanbod is beschikbaar via de officiële IT Partners van Eaton en is geldig voor een brede selectie van Eaton line-interactive en online UPS-modellen, die geschikt zijn voor iedere gedistribueerde IT-infrastructuur.

“Deze campagne is onderdeel van onze voortdurende inzet voor duurzaamheid, met maximale toegevoegde waarde voor onze klanten”, zegt Niek van Doorn, IT Channel Sales Manager Benelux & Nordics bij Eaton. “Door hun oude UPS te upgraden, kunnen klanten de nieuwste technologie tegen lagere kosten in huis halen.”

Deelname aan deze campagne biedt klanten alle voordelen van een goed presterend UPS, waaronder:

  • Bedrijfscontinuïteit: de nieuwste UPS-systemen van Eaton zorgen voor een betrouwbare noodstroomvoorziening, zodat de bedrijfsactiviteiten tijdens een stroomuitval niet worden onderbroken.
  • Databescherming: bescherming tegen dataverlies of -beschadiging door de veilige uitschakeling van het IT-systeem of de overschakeling op back-upstroom tijdens stroomstoringen.
  • Hardwarebescherming: beperk het risico op schade aan gevoelige IT-apparatuur door de stroomtoevoer te regelen tijdens spanningspieken of -schommelingen.
  • Efficiëntie en compatibiliteit: moderne UPS-systemen zijn zuiniger, waardoor de energiekosten dalen. Ze integreren ook beter met bestaande IT-infrastructuur en zijn voorzien van verbeterde functies, zoals krachtigere beheersoftware of een sterkere vermogensfactor.

“Een regelmatige update van UPS-systemen helpt de IT-infrastructuur te beschermen, dataverlies te voorkomen en waardevolle apparatuur veilig te houden. Samen met onze IT Channel Partners voorzien we bedrijven van deskundig advies om een soepele overgang te garanderen van hun bestaande UPS naar een nieuwere oplossing die altijd perfect is afgestemd op hun bedrijfsbehoeften”, besluit Van Doorn.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This