Cybersec Europe 2024 groeit

2 april 2024

Op woensdag 29 en donderdag 30 mei verwelkomt Brussels Expo opnieuw de grootste internationale experten, visionairs, en innovatieve spelers uit de wereld van cybersecurity. Cybersec Europe is al drie jaar de belangrijkste cybersecurity-afspraak in de Benelux. Dit jaar ziet de expo het nog grootser. Met meer experts, exposanten en bezoekers is het voor professionals de ideale gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen, nieuwe oplossingen te ontdekken, hun netwerk uit te breiden, en een sterke strategie uit te bouwen.

Net zoals cyberaanvallers zich steeds beter organiseren, moeten we ook op het gebied van cybersecurity meer samenwerken. Vanuit die gedachte is Cybersec Europe sinds enkele jaren een vaste afspraak in de agenda van veel professionals. Het is de centrale expo waar innovatieve technologieën en visies rond cyberbeveiliging samenkomen. Ook in 2024 strijkt Cybersec Europe weer neer in Brussel. En dit jaar mag het nóg iets meer zijn.

Zo verhuist de tweedaagse expo naar Paleis 5, de grootste hal van Brussels Expo. Terwijl Cybersec Europe in 2023 zo’n 8.000 IT-professionals mocht verwelkomen, is er dit jaar ruimte voor liefst 9.000. De vertrouwde invulling van de expo blijft behouden: de meest toonaangevende technologiebedrijven komen naar Brussel om er hun nieuwste oplossingen voor te stellen. Met ruim 300 exposanten zijn ook zij nog een stuk talrijker dan tijdens de voorbije edities.

Inspirerende sprekers

Behalve innovatieve technologie staat ook inspirerende expertise centraal tijdens Cybersec Europe. Dat maakt de expo tot een uniek platform voor professionals uit de hele wereld om ideeën uit te wisselen en de laatste trends te ontdekken. In cybersecurity is het ook bijzonder waardevol om over een sterk netwerk te beschikken. De expo is dan ook de ideale plaats om contact te leggen met experts, onderzoekers en inspirerende leiders. Zo bouw je in één of twee dagen een netwerk uit waarbij je het hele jaar door terecht kan om vragen te stellen of ideeën af te toetsen.

Anderzijds kunnen bezoekers ook interessante keynotes bijwonen van verrassende sprekers uit binnen- en buitenland. Daarvoor maken tal van experts met uiteenlopende achtergronden hun opwachting. Enkele mooie namen die op het programma van Cybersec Europe 2024 pronken: Marijke Verhavert (TomorrowLab), Miguel De Bruycker (hoofd Centre for Cybersecurity Belgium), Anastasiya Tretyak (EY Belgium) en Ivana Butorac (Sopra Steria). Een volledig overzicht van alle sprekers vind je op de website van Cybersec Europe.

Mick den Dijker, Exhibition Director van Cybersec: “Cybercrime kent geen grenzen. Als er vandaag iets in de VS gebeurt, dan kan dit meteen ook in Europa uitbreken. Cybersecurity is een wereldwijde uitdaging die we samen moeten aangaan. Net daarom is een internationale expo zoals Cybersec Europe voor professionals van onschatbare waarde. Zeker nu we te maken krijgen met risico’s rond AI en een ongekende stroom aan data, is het belangrijk elkaar te blijven informeren. Met een nog grotere locatie en extra veel experts, willen we bezoekers de handvaten geven om een betere securitystrategie uit te bouwen en de kern van hun business optimaal te beschermen.”

Toegang tot Cybersec Europe is gratis. Registeren kan via de website waar je ook meer informatie over de expo terugvindt.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This