Deze Dell monitoren zijn de perfecte tools voor al je werk en entertainment

13 maart 2024

Met de nieuwe P-serie en S-serie brengt Dell Technologies monitoren op de markt die de perfecte tools vormen voor verschillende gebruikers. De monitoren uit de P-serie werden ontwikkeld met het oog op professionals die hun productiviteit willen maximaliseren. De S-serie monitoren zijn dan weer bedoeld voor gezinnen, studenten en consumenten in het algemeen die op zoek zijn naar entertainmentplezier en duurzaam comfort.

De Dell 27 / 24 USB-C Hub monitoren (P2725HE / P2425HE / P2425E) zijn ideaal voor professionals die de hele dag comfort en eenvoudige connectiviteit willen. Ze bieden verbeterde functies voor oogcomfort en uitgebreide connectiviteitspoorten. Of je nu werkt met spreadsheets, analyses of digitale content en of je nu op zoek bent naar een opstelling met één of twee monitoren, er is altijd een monitor uit de P-serie die bij je past.

De belangrijkste features: 

  • Meer productiviteit: Geniet van een verbeterde refresh rate van 100 Hz op een scherm met ultradunne rand, FHD/WUXGA (1920×1200) resolutie met IPS-technologie voor een consistente en soepele kijkervaring.
    Comfortabel kijken: Met TUV Rheinland ® 4-sterren oogcomfort certificering, genieten gebruikers van de verbeterde ComfortView Plus-functie die schadelijk blauw licht vermindert tot 35% of minder. Het helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen, samen met flikkervrije levendige beelden met een 1500:1 contrast ratio en 99% sRGB kleurdekking.
  • Uitgebreide connectiviteit: Verander je monitor in een productiviteitshub met RJ45 voor bedrade Ethernet-connectiviteit en USB-C (voeding tot 90 W) via één kabel – allemaal in een opgeruimde opstelling. Uitgebreide connectiviteitspoorten zorgen voor eenvoudige aansluiting op verschillende apparaten. We hebben één USB-A poort geüpgraded naar USB-C om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar USB-C poorten voor eenvoudigere aansluiting op randapparatuur en snel opladen.
  • Handig ontwerp: Maak eenvoudig verbinding met je externe apparaten met de intuïtief ontworpen poorten voor snelle toegang aan de onderkant of bevestig een optionele snap-on soundbar (apart verkrijgbaar) voor audio. Dankzij de in hoogte verstelbare standaard met kantel-, draai- en zwenkfunctie in twee richtingen verkrijg je de opstelling die jou het beste past.

Dell Technologies lanceert ook de Dell 27 / 24 / 22 monitoren (P2725H / P2425H / P2425 / P2225H), met focus op de taakgerichte professionals die ononderbroken en productief willen werken. Deze monitoren hebben geen USB-C upstream poorten. 

De nieuwe monitoren uit de S-serie, de Dell 24 / 27 monitoren (S2425H/HS, S2725H/HS/DS), bieden functies voor alledaagse veelzijdigheid en comfort. Deze monitoren combineren indrukwekkende schermprestaties met audioverbeteringen voor alledaags entertainment en gebruiksfuncties in een prachtig design. Dit illustreert Dell’s ambitie om de thuiskantoor- en entertainmentopstellingen van gebruikers te blijven verbeteren.

De belangrijkste features: 

  • Visueel verbluffend met entertainment in gedachten: 27-inch QHD & FHD resoluties en 23,8-inch FHD IPS-monitoren zijn gecertificeerd door TUV Rheinland® voor 4-sterren oogcomfort met verbeterde ComfortView Plus. Dit helpt de uitstoot van blauw licht te verminderen tot 35% of minder. 100Hz verversingssnelheid (VRR alleen voor S2725DS) levert vloeiendere bewegende beelden, perfect voor casual gamers. Schakel naadloos tussen streaming en casual gaming met de ingebouwde dubbele HDMI-connectiviteitspoorten. Geniet bovendien van levendige kleuren met 99% sRGB kleurdekking en een contrastratio van 1500:1.
  • Indrukwekkende audio: Verhoog je audio-ervaring met geïntegreerde dubbele 5W luidsprekers die diepere, krachtigere bassen en een breder geluidsbeeld bieden en indrukwekkende audiomogelijkheden tonen. Luister naar de nieuwe S2725DS Monitor vooraf opgenomen audio en waardeer meteen de audio-upgrade. Bovendien kies je eenvoudig uit 5 voorgeprogrammeerde (Standaard, Film, Game, Muziek, Stem) & 1 aanpasbaar audioprofiel, aangepast aan elk moment.
  • Nieuw modern ontwerp: Prachtig vervaardigde ultradunne randen en een subtiel structuurpatroon aan de achterkant geïnspireerd door Japanse zandkorrels zorgen voor een modern design dat perfect past in elke ruimte. Deze monitoren worden geleverd in Ash White, een kleur die rustgevend is voor de ogen en een aanvulling vormt op elke omgeving, passend bij je levensstijl. Een in hoogte verstelbare standaard met kantel-, draai- en zwenkfuncties (alleen beschikbaar op S2425HS/S2725HS/S2725DS) zorgt voor extra comfort.
  • Gemak op maat: Het verbeterde kabelbeheer zorgt voor een opgeruimde set-up. Handige primaire aansluitingen en gemakkelijk toegankelijke secundaire aansluitingen bieden meerdere ingangspoorten voor een opstelling met meerdere apparaten. Navigeer en beheer de OSD-menu’s met de nieuwe joystick en sneltoetsen aan de achterkant van de monitor.

Dell Technologies gaat voor duurzaamheid

Dell is al tien jaar lang ‘s werelds nummer 1 op het gebied van monitoren en zet zich in voor meer duurzaamheid in het hele monitorengamma. Dankzij onze technische ontwikkelingsprocessen en strenge tests zijn we toonaangevend op het gebied van materiaalinnovatie en integreren we nieuwe gerecycleerde materialen zoals aluminium en glas in ons monitorontwerp.

De nieuwe monitoren uit de P- en S-serie zijn ontworpen met 85% gerecycleerd en van ITE afgeleid plastic, 50% gerecycleerd staal, 100% gerecycleerd aluminium en minimaal 20% gerecycleerd glas. Daarnaast voldoen de monitoren uit de P-serie ook aan de nieuwste milieunormen zoals EnergyStar, EPEAT Gold, TCO en TCO Edge. Met de nieuwe EPEAT Climate+ aanduiding voldoen deze monitoren aan de best practices in de branche op het gebied van decarbonisatie.

Bovendien wordt de monitor wanneer je hem niet gebruikt gedimd door de PowerNap-Modus in Dell Display Mangaer. Zo bespaar je tot 14,8%6 energie. Tot slot worden al onze monitoren geleverd in dozen die zijn gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen en recycleerbaar7 zijn. De op vezels gebaseerde demping in de doos is ook beter voor het milieu.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This