Kyndryl en Stellantis breiden samenwerking uit

8 maart 2024

De leverancier van IT-infrastructuurdiensten Kyndryl heeft een meerjarige overeenkomst aangekondigd met Stellantis om een aantal essentiële bedrijfsactiviteiten zoals netwerken, datacenterondersteuning en lokale IT-diensten in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika te beheren en te exploiteren.

Voortbouwend op de overeenkomst die in februari 2023 is aangekondigd, zal Kyndryl bijdragen aan de modernisering van de IT-infrastructuur van Stellantis, waardoor de autofabrikant toegang krijgt tot een breder scala aan technische middelen en interne vaardigheden kan heroriënteren om de focus te verbeteren op digital, cybersecurity, nieuwe bedrijfsmodellen en oplossingen specifiek gericht op de klant.

“Stellantis werkt aan het herdefiniëren van de mobiliteit zoals we die vandaag kennen en aan het stellen van nieuwe maatstaven in onze snel evoluerende industrie. Het betekent samenwerken met de technologie leiders van de wereld om innovatieve en duurzame producten en oplossingen aan te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van zowel klanten als de planeet. We zijn verheugd om onze samenwerking met Kyndryl uit te breiden om de kracht van digitale technologieën te benutten en waarde te creëren voor de samenleving als geheel,” zegt Gilles Feuntun, Vice President Global Technology & Operations, Stellantis.

“We zijn vereerd om onze relatie met Stellantis, een visionair en innovatief bedrijf dat de toekomst van mobiliteit vormgeeft, uit te breiden. Onze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde visie die zich focust op digitale transformatie en innovatie, waarbij Kyndryl’s wereldwijde omvang, branchekennis en technologische expertise worden ingezet om Stellantis te helpen zijn strategische doelen en ambities te bereiken,” zegt Angelo Cirocco, Managing Partner, Kyndryl.

De twee bedrijven zullen blijven samenwerken om oplossingen te co-creëren en te innoveren die de klantervaring, operationele efficiëntie en duurzaamheid in de auto-industrie verbeteren.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This