Belg Julien Marlier wordt de nieuwe Country Manager bij Adyen Benelux

26 februari 2024

Adyen, het financiële technologieplatform van de meest toonaangevende bedrijven, kondigt de benoeming aan van Julien Marlier als Country Manager Benelux. Julien Marlier, die al Country Manager België was, neemt per direct de nieuwe rol van Country Manager Nederland aan naast zijn bestaande rol. Hij zal verantwoordelijk worden voor de verdere ontwikkeling van Adyens commerciële activiteiten en oplossingen in de regio. 

Julien Marlier

Julien begon zijn loopbaan in betalingen 20 jaar geleden bij Ogone. Na een passage bij Ingenico, waar hij verschillende commerciële functies bekleedde, vervoegde hij in 2015 de rangen van Adyen, met als missie het bedrijf te verankeren op de Belgische markt. Onder zijn leiding kende het Belgische segment een sterke groei, dankzij samenwerkingen met toonaangevende Belgische bedrijven zoals Kinepolis, Neuhaus, RSC Anderlecht of Maison Dandoy. Dit levert Julien nu deze mooie benoeming op.  

Roelant Prins, CCO van Adyen: “Julien was onze allereerste medewerker in België. Sindsdien is het Belgische team hard gegroeid en hebben we een mooie positie gebouwd op de Belgische markt. We zijn dan ook erg blij dat Julien deze nieuwe rol op zich neemt. Zijn expertise en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn voor de dagelijkse werking in de regio.”

Julien Marlier, Country Manager Benelux Adyen: “Ik ben vereerd door het vertrouwen van Adyen en ben enthousiast om mijn nieuwe rol als Country Manager voor de Benelux regio op mij te nemen. Als Country Manager België ben ik trots op de sterke partnerschappen die we met onze klanten zijn aangegaan en hoe we zijn gegroeid naar een team van meer dan 20 mensen. De verwachtingen van de consument evolueren razendsnel. Bij Adyen hebben we een toonaangevend financieel technologieplatform ontwikkeld dat bedrijven helpt om in te spelen op die veranderende trends en economie. Ik ben ervan overtuigd dat dit maar het begin van onze groei is in België en Nederland, onze thuismarkt. Ik kan niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen en onze klanten te helpen hun ambities sneller waar te maken.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This