Consafe Logistics breidt aanwezigheid in Europa uit met nieuwe manager voor de Belgische markt

14 februari 2024

Consafe Logistics, leverancier van Warehouse Management Systemen (WMS), breidt uit naar België om het groeiende aantal Europese klanten lokaal te kunnen ondersteunen. Vanuit een strategische focus op het leveren van toegevoegde waarde aan bedrijven in de regio is Guido Vangenechten aangesteld als Country Manager voor België. 

Guido Vangenechten 

Guido Vangenechten brengt ruim twintig jaar aan kennis en ervaring mee voor de nieuwe rol. Zijn achtergrond omvat het leiden van bedrijfsgroei en post-acquisitie-integraties, het managen van directe en indirecte verkoopteams, het creëren van waardeproposities via strategische allianties en het onderhouden van een robuust internationaal netwerk.

België is door de unieke positie in het hart van Europa zorgvuldig gekozen als de volgende bestemming voor de groei van Consafe Logistics. Daarmee bevestigt men de toewijding aan het leveren van WMS-oplossingen van wereldklasse via een langdurig, vertrouwd partnerschap.

“Investeren in software voor magazijnbeheer is een langetermijnengagement voor klanten, en daarom willen wij hun investeringen veilig stellen met onze lokale aanwezigheid”, licht Guido Vangenechten toe. “Wij beheren al magazijnen in België vanuit onze Zweedse en Nederlandse kantoren en bouwen voort op deze fundering om onze ondersteuning voor Belgische bedrijven verder te verbeteren. Om meer waarde te leveren aan bestaande en nieuwe klanten in de regio zijn we al gestart met de ontwikkeling van onze lokale ecosystemen met logistieke consultants, automatiseringsbedrijven en hardwarepartners.”

“Wij begrijpen dat het succes van onze klanten afhangt van meer dan alleen technologie, het vereist een vertrouwde partner met de kennis en ervaring om aan unieke behoeften te voldoen”, zegt Henk-Jan van Donkelaar, Managing Director Centraal Europa van Consafe Logistics. “Wij zijn er klaar voor om onze Belgische klanten ruim 40 jaar expertise in logistiek en supply chains en lokale ondersteuning in hun eigen taal te bieden.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This