Jasper Lazet versterkt SECO Institute in de rol van Business Developer

8 februari 2024

Per 1 februari versterkt Jasper Lazet de gelederen bij SECO Institute. Jasper Lazet heeft langjarige ervaring met kennisoverdracht en kennisvergroting, onder andere als congresprogrammamanager. 

Kennisvergroting, kennisoverdracht en ook de borging van kennis is met name van belang daar waar er sprake is van zeer snel veranderende – en daardoor vaak complexe – digitale omgevingen. En dan zeker de omgevingen waarbij er op grote schaal informatie en data wordt uitgewisseld. Vaak is dit in een zakelijk of publiek ecosysteem waarbij iedereen zijn of haar eigen belang heeft en deze belangen vaak ook nog vermengd zijn. De (potentiële) digitale kwetsbaarheid van deze organisaties en ecosystemen is een er een die veel aandacht behoeft. Het is iets wat ons allemaal raakt en het is dus noodzaak om te blijven investeren in het verhogen van het kennisniveau. Ook de nieuwe Europese NIS2 richtlijn vraagt nadrukkelijk om deze investering.  

Jasper Lazet

Jasper organiseerde in zijn voorgaande rol congressen. Deze congressen waren meer gericht  op inspireren en het (blijven) creëren van awareness. In zijn nieuwe rol als Business Developer bij de Security Academy en SECO-Institute kan hij een grotere bijdrage leveren aan een meer diepgaandere en duurzame kennisoverdracht.   

Jasper: “Security Academy en SECO-Institute zijn echt toonaangevend op het gebied van trainingen en cursussen. De kwaliteit van het lesmateriaal, de trainers en opleiders, de producten en de vorm zijn allemaal heel erg goed. Daarnaast is er heel veel potentie en ook de behoefte om dit allemaal verder uit te bouwen. Ik pak die handschoen dan ook heel graag op.”

De komende tijd gaat Jasper veel met security professionals in gesprek om te luisteren waar hun behoefte ligt ten aanzien van het verhogen van het kennisniveau binnen hun organisatie en bij henzelf. Hij is voor opdrachtgevers een sparringpartner op het vlak van kennisontwikkeling en -deling. 

SECO-Instituut is een internationale onafhankelijke kennisorganisatie voor het Cyber ​​Security & Governance Certificeringsprogramma. De missie van SECO is om professionals kennis te bieden voor functie specifieke expertise op het gebied van security en continuïteit, van beginners tot seniorenniveau. SECO-Institute heeft een onafhankelijk ontwikkelingscentrum voor cursusmateriaal, online examens met persoonlijke certificeringstitels en wereldwijd hooggekwalificeerde trainingspartners.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This