Poolse RPA-specialist SAIO voor het eerst opgenomen in Robot Procesautomatisering-rapport van Everest Group

2 februari 2024

SAIO is uitgeroepen tot ‘Star Performer’ in de wereldwijde ranglijst van RPA-leveranciers in Everest Group’s ‘RPA Products Peak Matrix’. In de Benelux in SAIO oder andere bekend van het automatiseren van bankprocessen voor de ING Groep.

In de laatste editie van het rapport werd het uit Polen afkomstige SAIO opgenomen in de lijst met 25 toonaangevende leveranciers van deze technologie, die werd beoordeeld als onderdeel van het PEAK Matrix-onderzoek. SAIO was – als eerste Poolse bedrijf ooit – al in 2022 in dit rapport opgenomen. Deze keer werd het bovendien gewaardeerd voor haar groeidynamiek.

Sinds het begin van haar activiteiten heeft SAIO meer dan 2000 robots geïmplementeerd in Polen en de rest van de wereld. Robots die zijn gemaakt met het RPA-platform voeren automatisch terugkerende taken uit ten gunste van werknemers op bedrijfsafdelingen zoals boekhouding, financiën, controlling, HR, inkoop, verkoop of klantenservice. In het geval van het SAIO-platform kunnen zowel IT-ontwikkelaars als werknemers die hun virtuele assistent willen inzetten, gebruikmaken van de SAIO-coderingsfuncties (high code en low code). Met de steun van SAIO-consultants kan het proces zorgvuldig worden geanalyseerd en geautomatiseerd in slechts 2 tot 3 weken. Dit jaar zijn de specialisten van SAIO met succes begonnen met het testen van de integratie van het populaire ChatGPT met hun platform. Automatisering geïmplementeerd en gebaseerd op deze technologie werd gebruikt in de klantenservice afdeling van een van SAIO’s klanten.

“SAIO’s strategische investeringen in de uitbreiding van haar productmogelijkheden om deze in lijn te brengen met haar visie op intelligente automatisering, de toevoeging van meer AI-mogelijkheden, de snelle uitbreiding van haar partnerschap-ecosysteem en de sterke jaar-na-jaar bedrijfsgroei hebben SAIO naar voren geschoven als een Star Performer en haar positie als Aspirant op Everest Group’s RPA Products PEAK Matrix® 2023” versterkt, zegt Amardeep Modi, Vice President bij Everest Group. “SAIO’s klantondersteuning en adviserende aanpak, het gebruiksgemak van het product en de betaalbaarheid van het platform zijn enkele van de belangrijkste sterke punten die door de klanten worden benadrukt.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This