Northwave Cyber Security kondigt wijzigingen aan in management Benelux

25 januari 2024

Northwave kondigt aan dat Talitha Papelard vanaf 1 januari 2024 de rol van General Manager voor de Benelux vervult. Northwave breidt hiermee het aantal vrouwelijke leiders uit.

Talitha Papelard

Northwave slaat in het nieuwe jaar een nieuwe weg in op het regionale en het strategische vlak en richt zich op innovatie binnen Europa. Talitha Papelard volgt Pim Takkenberg op als General Manager voor de Benelux. Takkenberg heeft bij Northwave jarenlang deze rol vervuld en zal nu een nieuwe functie gaan invullen in de groep; hij gaat als General Manager leidinggeven aan de nieuw opgezette afdeling Innovation & Investigation.

Talitha Papelard heeft eerder de rol van Director Business Security binnen Northwave vervuld en heeft daarbij zowel leiderschap als expertise in cybersecurity getoond. Ze is inmiddels een bekendheid binnen het cybersecurity-domein; daarnaast gaf zij colleges op verschillende universiteiten en hoger onderwijsinstellingen en is ze actief als spreker. Voordat ze de overstap naar Northwave maakte, werkte ze bij KPN en was daar verantwoordelijk voor de cybersecurity-dienstverlening.

Steven Dondorp, CEO en eigenaar van de Northwave Group, zegt het volgende over de wijzigingen in het leiderschap: “Ik ben er ontzettend trots op dat Talitha deze belangrijke rol voor ons bedrijf gaat invullen en daarmee hebben we ook bereikt dat 50% van de managementfuncties door een vrouw wordt bekleed. Ik heb er alle vertrouwen in dat Talitha in haar nieuwe functie ook van grote waarde gaat zijn voor Northwave, door onze uitstekende marktpositie in de Benelux verder te versterken.” 

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This