Insight neemt SADA over, zesvoudig Google Cloud Partner of the Year

24 januari 2024

Insight Enterprises is een wereldwijde ‘solutions integrator’ die zijn klanten naar successen leidt via digitale innovaties. Vandaag rondde het bedrijf de overname van SADA af, een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in cloudtechnologie en bedrijfsvoering in de cloud. SADA is zesvoudig Google Cloud Partner of the Year. De overname versnelt Insights strategie en versterkt zijn unieke positie als toonaangevende ‘solutions integrator’ met de allerbeste multicloudoplossingen op elke schaal.

SADA’s expertise en schaal versterken het cloudaanbod van Insight aanzienlijk.Bovendien versterkt de overname Insights huidige positie als leverancier van cloud-, data-, AI-, cybersecurity- en intelligent edge-oplossingen en -diensten voor ‘s werelds beste hyperscale-ecosystemen: Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon Web Services (AWS).

“Dankzij de samenwerking van SADA met Google Cloud zijn we voortaan beter in staat om klanten te bedienen die in meerdere clouds werken en kunnen we sneller gebruikmaken van veelgevraagde technologieën zoals GenAI”, aldus Dee Burger, algemeen directeur bij Insight North America. “Met deze overname zijn we goed op weg om de grootste ‘‘solutions integrator’ te worden, waarbij we focussen op de belangrijkste groeisegmenten van de markt: cloud, data, AI, cybersecurity en edge. Bovendien winnen we heel wat nu SADA bij onze familie hoort: niet alleen Google Cloud-klanten, maar ook technische en verkoopmedewerkers die gespecialiseerd zijn in Google Cloud.”

Tony Safoian, algemeen directeur en CEO van SADA: “Insight profiteert mee van onze sterke reputatie binnen het Google Cloud-ecosysteem, op zowel technisch als servicevlak. Daarbovenop komt nog onze diepgaande expertise in het oplossingenportfolio van Google Cloud. Dankzij Insights middelen, wereldwijde klantenbestand en brede technologische partnerschappen kunnen we sneller uitbreiden naar nieuwe markten en nog meer klanten de voordelen van Google Cloud bieden.”

Als toonaangevende Google Cloud Premier Partner beschikt SADA over diepgaande technische kennis van de gehele Google Cloud-stack en is het gespecialiseerd in workloads die prioriteit hebben binnen Google Cloud. Dankzij de overname van SADA haalt Insight nog meer voordeel uit de toenemende multicloudtrend en werkt het sneller toe naar zijn strategische doelstelling om sterker in te zetten op clouddiensten en -oplossingen.

Insight staat voortaan geregisteerd als een toonaangevende multicloudprovider, met dank aan de eigen beproefde expertise en schaalgrootte op het vlak van Microsoft Azure en AWS, gecombineerd met SADA’s kennis van Google Cloud. Enkele belangrijke gegevens:

  • Met de overname krijgt Insight er ongeveer 850 professionals bij die gespecialiseerd zijn in het Google Cloud-ecosysteem. Insight stelt nu meer dan 14.500 teamleden tewerk in 26 landen en bedient klanten over de hele wereld.
  • SADA is een Google Cloud Premier Partner met tien Google Cloud-specialisaties, waaronder beveiliging, infrastructuur, cloudmigratie, data analytics, applicatieontwikkeling, location intelligence en machine learning.
  • Insight heeft een miljardenrelatie met Microsoft en is de wereldwijde 2023 Microsoft Solution Assessments Partner of the Year en een Azure Expert Managed Service Provider. Insight sleepte al meer dan 65 Microsoft Partner of the Year awards in de wacht en beschikt over 22 Microsoft-specialisaties.
  • Insight is een AWS Advanced Tier Services-partner met vier competenties (Migration, Microsoft Workloads, DevOps en Security).
redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This