SoftwareOne benoemt Rohit Nagarajan tot Chief Revenue Officer

9 januari 2024

SoftwareOne, een toonaangevende wereldwijde leverancier van software- en cloud-oplossingen, heeft Rohit Nagarajan benoemd tot President en Chief Revenue Officer (CRO) en tot lid van de Raad van Bestuur. Rohit zal rapporteren aan CEO Brian Duffy. De nieuwe CRO is verantwoordelijk voor het leiden van SoftwareOne’s wereldwijde inkomstenactiviteiten. De focus ligt op het stimuleren van verkoop en marketing, het garanderen van een uitstekende klantervaring en het identificeren van strategische groei-initiatieven. 

Rohit Nagarajan

“Ik ben zeer enthousiast dat ik Rohit kan verwelkomen als onze nieuwe Chief Revenue Officer en als lid van de Raad van Bestuur,” zegt Brian Duffy, CEO van SoftwareOne. “Met een bewezen staat van dienst in het behalen van uitzonderlijke resultaten en het opbouwen van duurzame, winstgevende bedrijven, is Rohit de juiste leider om te helpen bij het stimuleren van onze strategische groeifase. Zijn passie voor het succes van klanten is van grote waarde bij het maximaliseren van de voordelen van cloud, data en AI bij onze klanten over de hele wereld.

“SoftwareOne heeft de unieke positie om te profiteren van huidige trends en ik ben verheugd om bij het bedrijf te komen werken in deze belangrijke transformatiefase. Ik kijk ernaar uit om samen met het hele SoftwareOne-team onze klanten bij hun successen te helpen, terwijl we het groeimomentum versnellen en nieuwe zakelijke kansen in de regio’s benutten,” zegt Rohit Nagarajan, President en Chief Revenue Officer bij SoftwareOne.

Rohit heeft meer dan 20 jaar wereldwijde leidinggevende ervaring in de technologie-industrie in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika. In zijn meest recente functie was hij Regional President bij SAP, en in deze rol was hij verantwoordelijk voor de end-to-end activiteiten van het bedrijf in Noord-Europa. Daarvoor bekleedde hij meerdere leidinggevende functies bij SAP in Europa en Azië-Pacific, waaronder Chief Operating Officer voor de regio, en gaf hij leiding aan SAP Platform business in Azië-Pacific en Japan.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This