Cloudflare bereikt zesde plaats in Fortune Future 50 2023

11 december 2023

Cloudflare, gespecialiseerd in cloudconnectiviteit, heeft de zesde plaats bereikt in de Fortune Future 50 lijst voor 2023. Fortune en BCG Henderson Institute hebben ruim 1.700 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd onderzocht en rangschikten de top 50 op basis van een beoordeling van hun groeivooruitzichten op lange termijn, gebaseerd op indicatoren en signalen voor hun toekomstpotentieel.

Cloudflare’s opname in de Fortune Future 50 komt na een opmerkelijk financieel, klant- en technologisch momentum. In de eerste drie kwartalen van 2023 heeft Cloudflare het al omvangrijke klantenbestand met 34% jaar-op-jaar uitgebreid en geholpen bij het ontdekken van de online bedreiging die leidde tot de grootste cyberaanval in de internetgeschiedenis.

“Bij Cloudflare geloven we het voorrecht en de verantwoordelijkheid te hebben om bij te dragen aan een veiliger, betrouwbaarder en meer verbonden internet. Voor organisaties van elke omvang en uit alle sectoren die vertrouwen op Cloudflare om alles online te beschermen en te verbinden, helpen we hun werknemers, applicaties en netwerken overal sneller en veiliger te maken, terwijl we de complexiteit en kosten verminderen,” zegt Matthew Prince, medeoprichter en CEO van Cloudflare. “Onze erkenning in de Fortune Future 50 is opnieuw een voorbeeld van hoe de sector nota heeft genomen van onze innovatiesnelheid en toewijding aan het leveren van bedrijfskritische oplossingen voor onze klanten en het internet in het algemeen.”

De Fortune Future 50 index vult traditionele prestatiecijfers aan met een beoordeling van de groeivooruitzichten op lange termijn van ‘s werelds grootste beursgenoteerde bedrijven. De ranglijst van bedrijven werd bepaald door 30% van de score van een winnend bedrijf te baseren op marktpotentieel, gedefinieerd als de verwachte toekomstige groei zoals bepaald door de waardering van de aandelen op de financiële markten, en de overige 70% op het vermogen van een bedrijf om dit potentieel waar te maken. Dit laatste deel van de score bestaat uit 19 factoren, geselecteerd op het vermogen om de groei in de volgende vijf jaar te voorspellen, die in vier categorieën vallen: Strategie; Technologie en Investeringen; Mensen; en Structuur.

Momenteel draait ongeveer 20% van het web via het netwerk van Cloudflare, naast interneteigendommen zoals mobiele apps en API’s, tot bedrijfsnetwerken en AI-infrastructuur. Cloudflare heeft miljoenen klanten, waarvan meer dan 182.000 betalende klanten en waaronder ongeveer 30% van de Fortune 1000-bedrijven, MKB’s, non-profitorganisaties, overheidsorganisaties en ook toonaangevende AI-bedrijven.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This