Hexaware introduceert Amaze voor modernisering op de AWS-marktplaats

4 december 2023

Hexaware Technologies heeft de beschikbaarheid aangekondigd van ‘Amaze for Modernization in AWS Marketplace’. Dat is een digitale catalogus met duizenden softwareoverzichten van onafhankelijke leveranciers, om gemakkelijk software te vinden, te testen en te implementeren op Amazon Web Services (AWS). Hexaware’s nieuwe oplossing stelt organisaties in staat sneller toegevoegde waarde te creëren in hun cloud-waardeketen en klantervaringen te transformeren door gebruik te maken van AWS-services.

Transformatie-engine

Hexaware’s transformatie-engine Amaze helpt toepassingen te versnellen, te ontdekken, te migreren en te moderniseren, door deze te verplaatsen van datacenters of eigen computeromgevingen naar AWS. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, processen stroomlijnen, de beschikbaarheid en schaalbaarheid verbeteren en een technische achterstand voorkomen.

Vanuit de AWS-marktplaats kunnen organisaties zich nu abonneren op de Amaze SaaS-platformdiensten, inclusief portfoliobeoordeling, re-platforming, refactoring en re-architecting. Om toepassingen met een verschillende complexiteit te transformeren naar zelfservice-modellen, in de vorm van AWS Cloud Managed Services/Containers/Serverless Platforms. Tegen aantrekkelijke prijzen en ingebouwde basisondersteuning.

Zelfservice SaaS-model

Srinivasan Panchapakesan, Corporate Vice President & Global Head – Amaze® Business & Cloud Transformation Delivery, bij Hexaware Technologies zegt: “Deze reis van een jaar omvatte talloze technische iteraties en een rigoureuze validatie door AWS. Het integreren van onze diensten en het implementeren van metingen in AWS Marketplace voor naadloze automatisering bracht grote uitdagingen met zich mee. Niettemin is dit een belangrijke mijlpaal voor Amaze®, die de weg baant voor toegang tot Amaze® via een zelfservice Software-as-a-Solution (SaaS)-model in AWS Marketplace. Dit resultaat is te danken aan onze relatie met AWS, waardoor ons bereik naar een wereldwijd klantenbestand enorm is uitgebreid.”

Saurabh Rana, Senior Vice President & Global Head – Strategic Partnerships & Alliances bij Hexaware Technologies licht de annoncering toe: “De beschikbaarheid in AWS Marketplace markeert een grote sprong voor Hexaware in het aanbieden van een robuuste, kostengeoptimaliseerde en schaalbare oplossing voor cloud-adoptie aan zijn klanten, door gebruik te maken van AWS-services. Klanten kunnen zich eenvoudig rechtstreeks vanuit AWS Marketplace abonneren op Amaze® en hun TCO verlagen, migratie- en moderniseringsrisico’s minimaliseren, de complexiteit van processen vereenvoudigen, de afhankelijkheid van App MKB-bedrijven voor functionele applicatie-inzichten verminderen en IT-flexibiliteit bieden om snel te kunnen reageren op veranderende zakelijke behoeften.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This