Dynatrace behaalt AWS Security Competency

1 december 2023

Dynatrace heeft de Amazon Web Services (AWS) Security Competency behaald. Deze certificering bewijst dat Dynatrace beschikt over de expertise die nodig is om proactief kwetsbaarheden te detecteren en om te verdedigen tegen dreigingen in AWS-omgevingen.

De applicatiebeveiligingsmogelijkheden van het Dynatrace-platform omvatten runtime kwetsbaarhedenanalyse die real-time detectie en prioritering biedt van kwetsbaarheden die een aanzienlijk risico vormen in productieomgevingen. Daarnaast biedt het platform ook runtime applicatiebescherming die aanvallen op applicaties automatisch detecteert en blokkeert, zoals SQL-injectie, commando-injectie en JNDI-aanvallen, evenals securityanalyse, die threat hunting en real-time detectie en incidentrespons mogelijk maakt. Gecombineerd met de Davis AI van het Dynatrace-platform, kunnen klanten met deze mogelijkheden proactief risico’s beperken en herstel automatiseren.

“Het beveiligen van de cloud omgevingen van onze klanten is onze topprioriteit nu zij worden geconfronteerd met een snel veranderend bedreigingslandschap en risico op cyberaanvallen”, zegt Steve Tack, SVP Product Management bij Dynatrace. “De AWS Security Competency versterkt onze positie als betrouwbare AWS-partner en is een bewijs van onze AI-gestuurde aanpak voor het opsporen, blokkeren en onderzoeken van kwetsbaarheden in hybride en multicloud-omgevingen. Het behalen van deze competentie motiveert ons extra om onze klanten te blijven helpen de cloudmigratie en -transformatie met vertrouwen te versnellen.”

Het behalen van de AWS Security Competency Dynatrace’s versterkt de bestaande relatie met AWS, zoals blijkt uit de competenties die Dynatrace al eerder heeft behaald, waaronder de AWS Cloud Operations CompetencyAWS Government CompetencyAWS Migration and Modernization CompetencyAWS Machine Learning in Applied AI CompetencyAWS Container Competency en AWS DevOps Competency.

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven van elke grootte, van startups tot wereldwijde enterprises. AWS heeft het AWS Competency Program ontwikkeld om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen en klanten te helpen met het zoeken naar AWS-partners met de nodige branche-ervaring en expertise. Op basis van de AWS Security Competency kunnen klanten partners vinden die de technologie leveren waarmee zij complexe securityoplossingen op AWS kunnen ontwikkelen en implementeren. Partners met een AWS Security Competency hebben diepgaande technische expertise op het gebied van AWS-security en bewezen succes bij klanten met het beveiligen van de cloud met hun software- en dienstenaanbod.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This