Dell Technologies benoemt Koen Segers tot Managing Director voor België en Luxemburg

7 november 2023

Dell Technologies heeft Koen Segers aangesteld als managing director voor België en Luxemburg. Koen werkt al meer dan tien jaar voor Dell en heeft in die tijd verschillende leidinggevende functies bekleed. Als managing director zal hij lokale klanten en partners helpen bij het bereiken van hun digitale transformatie en bedrijfsdoelen met behulp van technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, cybersecurity, edge en multicloud.

Koen Segers

Koen Segers krijgt ook de leiding over de bijdrage die het team levert tot de ESG-strategie van Dell. Dat is de ambitie van het bedrijf om duurzaamheid, diversiteit en inclusie te bevorderen, alsook levens te transformeren met de kracht van technologie.

“Ik ben verheugd om de rol van managing director te mogen opnemen in zo’n kritieke tijd voor onze sector”, zegt Segers. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met dit getalenteerde team, en om onze klanten en partners te blijven ondersteunen met toonaangevende oplossingen die de digitale transformatie versnellen en baanbrekende innovatie mogelijk maken.”

De afgelopen drie jaar heeft Koen de channel business van Dell in België en Luxemburg geleid. Hij neemt het roer over van Arnaud Bacros, die vanaf nu de channel business van Dell in West-Europa zal leiden.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This