Dashdoc introduceert met Dashdoc Flow een boekingstool op maat van de transportsector

7 november 2023

Dashdoc, ontwikkelaar van softwareoplossingen voor de transportsector, lanceert haar nieuwste toepassing Dashdoc Flow. Deze applicatie is ontworpen op vraag van de sector en maakt het mogelijk om eenvoudig tijdslots te boeken. Zo kunnen zowel verladers als transporteurs een aanzienlijke tijdswinst boeken en krijgen ze betere inzichten om de efficiëntie van hun tijdslotbezetting te verbeteren.

Dashdoc Flow fungeert als een digitaal platform dat verladers en transporteurs samenbrengt en hen in staat stelt om op een gestroomlijnde manier samen te werken. Via het platform kunnen transporteurs eenvoudig tijdslots boeken bij verladers, vergelijkbaar bij het boeken van een online doktersafspraak. Dat leidt tot een betere coördinatie en planning van laad- en losmomenten.

De voordelen van Dashdoc Flow zijn op maat van zowel verladers als transporteurs. Het gebruiksvriendelijke digitaal platform vervangt onoverzichtelijke Excel-spreadsheets en heen-en-weer mailen. Dashdoc Flow is steeds bereikbaar via een smartphone of computer voor alle betrokken partijen, wat wachttijden elimineert en heel wat papier uitspaart.

Dashdoc Flow is steeds beschikbaar via computer of smartphone
Dashdoc Flow is steeds beschikbaar via computer of smartphone

Nieuwe inzichten

Werken met Dashdoc Flow levert verladers heel wat nieuwe inzichten op met betrekking tot de efficiëntie van hun activiteiten. De bezettingsgraad, stiptheid van transporteurs en onvoorziene omstandigheden worden in real-time gemonitord. De verlader ontdekt zo waar bottlenecks ontstaan en waar er groeipotentieel is. Bovendien kan Dashdoc Flow naadloos geïntegreerd worden met het transportmanagementsysteem van Dashdoc, waarmee andere activiteiten zoals facturatie en het opstellen van transportplanningen mogelijk zijn.

“Dashdoc Flow biedt verladers en transporteurs een efficiënte en geïntegreerde oplossing die resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en verbeterde efficiëntie voor alle betrokken partijen”, besluit Sami Dandache, general manager Benelux bij Dashdoc.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This