Atos levert IT-diensten aan Special Olympics tot 2027

20 oktober 2023

Atos heeft aangekondigd dat het tot 2027 fundamentele IT-diensten zal leveren aan Special Olympics, Inc., een wereldwijde non-profitorganisatie die sportactiviteiten gebruikt om begrip, acceptatie en inclusie te bevorderen, zowel onder mensen met verstandelijke beperkingen als degenen zonder.

Binnen deze samenwerking zal Atos diverse belangrijke digitale diensten aan Special Olympics bieden, met een focus op drie hoofdgebieden:

  • Het ontwikkelen en onderhouden van het Special Olympics Games Management System. Dit omvat software-updates, IT-beveiligingsmaatregelen en innovatieve verbeteringen. Het Games System stelt organisatoren in staat om personeel, vrijwilligers en atleten effectief te beheren, waaronder het delen van resultaten en scores, evenals het aanbieden van wedstrijdkalenders.
  • Infrastructuurdiensten en beveiliging, inclusief toegangsbeheer.
  • Ondersteuning bij evenementen, met zowel afstands- als on-site deskundigen die diensten verlenen voor verschillende Special Olympics-evenementen, zoals de Special Olympics World Winter Test Games 2024, Special Olympics World Winter Games 2025, Special Olympics USA Test Games 2025, Special Olympics USA Games 2026, Special Olympics Unified Cup 2026, Special Olympics World Test Games 2026 en Special Olympics World Summer Games 2027.

Deze samenwerking weerspiegelt de langdurige inspanningen van Atos om een inclusieve digitale omgeving te creëren die voor iedereen toegankelijk is, met op maat gemaakte digitale oplossingen die tegemoetkomen aan diverse vormen van handicaps.

Op 10 oktober 2023 werd de officiële overeenkomst ondertekend in Washington DC, in aanwezigheid van Mary Davis, de CEO van Special Olympics, en Nacho Moros, Chief Operations Officer Major Events bij Atos.
redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This