Mercell introduceert nieuwe tools voor inzicht in de aanbestedingsmarkt

18 oktober 2023

Mercell kondigt, een aanbestedingsplatform dat inkopers en leveranciers samenbrengt, de lancering aan van enkele nieuwe softwaretools. De tools zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen tijdens het aanbestedingsproces. De nieuwe oplossing is bedoeld om aanbestedingen efficiënter aan te pakken en het aanbestedingsproces te stroomlijnen.

Aanbestedingen kunnen een complexe en tijdrovende aangelegenheid zijn voor leveranciers. Het ontrafelen van ingewikkelde aanbestedingsdocumenten, het voldoen aan strikte regelgeving en het tegelijkertijd schrijven van winnende biedingen kunnen een uitdaging vormen. Mercell begrijpt deze uitdagingen en heeft een reeks oplossingen ontwikkeld om leveranciers, ongeacht of ze nieuw zijn in de markt of ervaren experts, te helpen bij elke stap in het proces.

Mercell introduceert Mercell Tender Totaal, een oplossing die leveranciers het aanbestedingsproces laat optimaliseren en tijd besparen. Deze uitgebreide oplossing bestaat uit twee modules:

  • Markt Inzicht: Leveranciers krijgen toegang tot Markt Inzicht, een geavanceerd hulpmiddel voor marktverkenning. Geavanceerde zoekmogelijkheden, analytics en persoonlijke inzichten bieden de mogelijkheid om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en het maximale uit de software te halen.
  • Kenniscentrum: Voor leveranciers die te maken hebben met complexe aanbestedings- documenten, strikte regelgeving en de uitdagingen van het schrijven van winnende biedingen, biedt het Mercell Tender Totaalpakket toegang tot het Kenniscentrum. Hier vinden leveranciers waardevolle kennis, praktische tools en zelfs juridisch advies om de complexe wereld van aanbestedingen beter te begrijpen.
redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This