Forbes benoemt Insight tot één van ’s werelds beste werkgevers van 2023

12 oktober 2023

Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en Solutions Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, is op de Forbes World’s Best Employers 2023-ranglijst op 115 uitgekomen. Insight staat op nummer 14 onder IT-dienstverleners. Deze lijst wordt bepaald via een anoniem en onafhankelijk onderzoek door uitgevoerd door Statista onder 170.000 werknemers uit 55 landen. 

“Onze vermelding op de Forbes-ranglijst is een afspiegeling van de innovatiecultuur die we hebben opgebouwd. Door een sterke nadruk op leiderschapsontwikkeling en een overtuigend portfolio van oplossingen met meer dan 100 aangevraagde patenten, eert Insight onze teammates als de drijvende kracht achter ons succes”, aldus Joyce Mullen, President en CEO van Insight.

Insight is gecertificeerd als een Great Place to Work en is eveneens onderdeel van de Forbes 2023 Best Employers for Diversity, Forbes 2023 Best Employers for Women en behoort daarnaast tot de topwerkgevers in de 2023 Disability Equality Index en de Corporate Equality Index van de Human Rights Campaign Foundation.

“Een plaats in de Forbes World’s Best Employer-lijst betekent dat onze teammates over de hele wereld zeer gemotiveerd zijn om een verschil te maken voor onze klanten en hen te helpen betekenisvolle bedrijfsresultaten te bereiken”, zegt Jen Vasin, Global Chief Human Resources Officer van Insight. “We zijn een toonaangevende innovator in de IT-dienstensector vanwege onze bedrijfsbrede toewijding aan onze bedrijfswaarden van Hunger, Heart en Harmony.”

Statista’s onderzoek onder multinationale bedrijven en instellingen vroeg respondenten in hoeverre ze bereid zijn om hun eigen werkgever aan te bevelen bij vrienden en familie. Forbes rangschikte ook de top 700 van bedrijven op basis van het vragen aan werknemers om andere merken binnen hun respectievelijke sectoren te beoordelen die zich positief of negatief onderscheiden. Bedrijven worden beoordeeld op merkimago, economische voetafdruk, talentontwikkeling, gendergelijkheid en sociale verantwoordelijkheid.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This