AFC Ajax vernieuwt partnerschap met Acronis

19 september 2023

De bekende Nederlandse voetbalclub Ajax heeft aangekondigd dat het zijn partnerschap met Acronis vernieuwt. Onder de overeenkomst wordt de club voorzien van een volledige reeks Acronis-cyberbeveiligingsoplossingen om de gegevens van de club te beschermen en data workflows te optimaliseren, waardoor het team zowel op als buiten het veld optimaal kan presteren.

AFC Ajax koos voor Acronis Cyber Protect omdat het snelle en betrouwbare back-up, op AI gebaseerde anti-malware biedt en toegankelijk is via een enkele intuïtieve console. Terwijl het gebruik van een lappendeken van vijfsterrenoplossingen voor afzonderlijke aspecten van cyberbeveiliging nog steeds lacunes in de verdediging van een systeem zal achterlaten, zorgt de geïntegreerde aanpak van Acronis ervoor dat dergelijke lacunes worden geëlimineerd, wat zorgt voor superieure veerkracht voor organisaties zoals AFC Ajax.

Niels Kuenen en Menno Geelen

Menno Geelen, Commercieel Directeur bij Ajax, zegt: “Acronis is een vertrouwd gezicht geworden bij Ajax, zowel binnen onze organisatie als bij de Toekomst als shirtsponsor van de Ajax-jeugd. Op basis van de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren zullen de gezamenlijke IT-activiteiten worden uitgebreid en verlengd.”

De oplossingen van Acronis zijn ontwikkeld op basis van de Vijf Vectoren van Cyberbeveiliging – Veiligheid, Toegankelijkheid, Privacy, Authenticiteit en Beveiliging (SAPAS). Dit betekent dat Acronis-oplossingen zijn ontworpen om het hoogste beveiligingsniveau te bieden en ervoor te zorgen dat gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn voor degenen met geautoriseerde toestemming en dat ze authentiek en vrij van manipulatie zijn. Terwijl veiligheid en toegankelijkheid vaak als tegengestelde concepten in gegevensbeveiliging worden beschouwd, bewijzen Acronis-oplossingen dat je het beste van beide werelden kunt hebben.

“Ajax loopt voorop in het verzamelen van gegevens, en samen plannen we om gegevens te analyseren zodat ze strategische sportieve en commerciële beslissingen kunnen nemen die de prestaties van de teams en hun organisatie als geheel zullen verbeteren”, aldus Niels Kuenen. “We zijn trots om samen te werken met Dustin, die een toonaangevende online IT-partner is in de Benelux en de Scandinavische landen, en die onze cyberbeveiligingsoplossingen aan de club zal leveren.”

Voortbouwend op zijn bestaande partnerschappen met Acronis zal de oplossing worden geleverd door Dustin als de Officiële Acronis Delivery Partner. Dustin is een toonaangevende online IT-partner in de Scandinavische landen en de Benelux. Het bedrijf helpt klanten voorop te blijven door hen de juiste IT-oplossing op het juiste moment en tegen de juiste prijs te bieden.

“Deze samenwerking biedt geweldig potentieel voor Dustin om Acronis te helpen bij het leveren van cybersecurity aan Ajax via onze moderne en betrouwbare diensten. De alles-in-één oplossingen van Acronis zullen ons helpen om de digitale activa van een van de meest geliefde voetbalclubs ter wereld te beschermen”, zegt René Schenk, verantwoordelijk voor Large Corporate and Public Netherlands bij Dustin.

Kijk hier voor meer informatie over Acronis #CyberFit Sports Partnerships.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This