Insight breidt dienstenportfolio uit met nieuw wereldwijd Managed Cloud-aanbod

6 september 2023

Insight Enterprises heeft zijn dienstenportfolio uitgebreid met een nieuw wereldwijd Managed Cloud-aanbod waarmee bedrijven hun cloudgebruik eenvoudiger kunnen schalen. 

Insight Managed Cloud Services maken een volledig beheerde ervaring mogelijk die de last van het cloudbeheer bij IT-teams wegneemt om betere prestaties en gebruikerservaringen te leveren voor Microsoft Azure-omgevingen, met mogelijkheden om uit te breiden naar een multicloudaanpak, inclusief Amazon Web Services en Google Cloud Platform. De technische ondersteuningscentra van Insight zijn wereldwijd strategisch verspreid om toegang te bieden tot deskundige technici voor 24/7 bewaking, uitgebreide gegevens- en eindpuntbescherming en snelle, nauwkeurige probleemoplossing. 

Managed Cloud Services zijn een natuurlijke match voor bedrijven die hun overstap naar de cloud versnellen en op zoek zijn naar meer flexibiliteit in het beheer van cloudkosten”, zegt Stan Lequin, President van Insight Solutions. “Wanneer klanten wereldwijd hun digitale bedrijfsactiviteiten schalen, helpen de Managed Cloud Services van Insight die groei continu te verbeteren en het gebruik van multicloudbronnen te vereenvoudigen. Bovendien kunnen we als Solutions Integrator elk aspect van hun digitale transformatie aanpakken: van het moderniseren van de infrastructuur en het creëren van aantrekkelijkere werkervaringen tot het integreren van gamechangers zoals generatieve AI. Dat maakt ons de strategische partner om hen te helpen de meest ambitieuze doelen voor hun bedrijf te realiseren.”

Volgens het jaarlijkse rapport over digitale transformatie van Insight, uitgevoerd door Foundry, heeft 86% van de organisaties het afgelopen jaar te maken gehad met een technische schuld. Hierdoor kan het beheer van cloudkosten, de beveiliging en de migratie vanuit verouderde infrastructuur IT-teams overbelasten. Insight Managed Cloud Services bieden end-to-end ondersteuning en een eenvoudig prijsmodel om: 

  • De capaciteit van de zakelijke cloud te vergroten; 
  • Prestaties en gebruik te verbeteren; 
  • Beveiliging en naleving van voorschriften te versterken; 
  • Meer controle te krijgen over cloudkosten;
  • Tijd/middelen te herbestemmen voor innovatiever werk. 

Het Global Delivery Network van Insight fungeert als een verlengstuk van het IT-team van een bedrijf en biedt ondersteuning op afstand door een team van experts in India, Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Als 2023 Microsoft Worldwide Solution Assessments Partner of the Year is Insight al geruime tijd een Azure Expert Managed Service Provider. Het heeft achttien specialisaties in Microsoft-oplossingen behaald, waaronder alle vier de Microsoft-beveiligingsspecialisaties. Als AWS Marketplace Skilled Consulting Partner onderhoudt Insight ook de AWS Security Competency op basis van zijn grondige kennis van het AWS-ecosysteem. Insight is ook een Google Cloud Premier Partner met de Google Cloud Application Development-specialisatie.  

“Als toonaangevende Solution Integrator die wereldwijd actief is, zijn we bijzonder verheugd dat we onze Insight Managed Cloud Services op wereldwijde schaal kunnen aanbieden”, zegt Karen McLaughlin, SVP EMEA Services en Global Centers of Excellence Services Operations. “Hierdoor kunnen organisaties over de hele wereld, ongeacht hun geografische bereik, erop vertrouwen dat hun Azure-infrastructuur effectief wordt beheerd en verbeterd voor optimale prestaties, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.” 

Lees meer over de Managed Cloud Services van Insight in België. Meer informatie over Insight op be.insight.com.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This