De nieuwe touch monitor van Dell: Connectiviteit, gemak en interactiviteit binnen handbereik

17 augustus 2023

Dell introduceert een nieuwe monitor, waarbij de focus ligt op interactiviteit en gebruiksgemak. De Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor (P2424HT) is de eerste 23,8-inch touch monitor met Ethernet-connectiviteit ter wereld, zodat gebruikers zich nooit meer zorgen hoeven te maken over instabiele netwerkverbindingen. Deze nieuwe monitor is ontworpen om een opgeruimde, interactieve ervaring te bieden zodat de gebruiker productief kan zijn, ongeacht of deze wordt gebruikt in de detailhandel, een magazijn, thuis of op kantoor.

De monitor biedt superieure connectiviteit, interactiviteit en gebruiksgemak. Dit zijn de features:

  • Intuïtieve ervaring: Geniet van interactiviteit met tot 10-punts touch, waardoor je gemakkelijk aantekeningen kunt maken, zoomen, vegen, slepen, knijpen en tikken met tien vingers tegelijkertijd op het scherm. En dit alles terwijl je geniet van consistente, levendige kleuren met 99% sRGB over een brede kijkhoek dankzij IPS-technologie. Bovendien helpt de ComfortView Plus-functie potentieel schadelijk blauw licht te verminderen zonder afbreuk te doen aan de kleuren.
  • Doelgericht ontwerp: Een touchscreen monitor moet een ergonomische vorm hebben. Deze nieuwe monitor heeft een standaard met scharnieren waarmee gebruikers de monitor 60 graden kunnen draaien voor meer comfort. Het biedt ook hoogteverstelling en kantel- en draaimogelijkheden voor een schuine hoek zodat gebruikers de positie van het scherm naar wens kunnen aanpassen aan hun taak. De beschermende kussens aan de onderkant zorgen voor bescherming tegen stoten als de standaard volledig is ingedrukt.
  • Eenvoudige en uitgebreide connectiviteit: USB-C-connectiviteit via één kabel biedt tot 90W stroom, terwijl RJ45 zorgt voor een stabiele bedrade Ethernet-connectiviteit. Twee USB-poorten zijn verplaatst naar de zijkant van de monitor zodat gebruikers snel en eenvoudig accessoires kunnen aansluiten – deze kunnen ook worden afgedekt als ze niet gebruikt worden. De monitor bevat ook een ingebouwde HDMI en DisplayPort.

Deze monitor is ontworpen met het milieu in gedachten: hij wordt geleverd in 85% PCR (Post Consumer Recyclable) plastic en is ENERGY STAR, TCO Certified Edge en EPEAT Gold gecertificeerd, waarmee Dell’s streven naar duurzaamheid wordt versterkt.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This