Motorola partnert met Microsoft om nieuwe productiviteitsfuncties naar de ThinkPhone te brengen

10 augustus 2023

De Lenovo ThinkPhone by Motorola, de smartphone ontworpen voor zakelijke gebruikers, krijgt nieuwe productiviteitstools. Samen kondigen Motorola en Microsoft twee nieuwe functies aan voor ThinkPhone-gebruikers zodat ze overal kunnen werken: volledig geïntegreerde ondersteuning voor Windows 365 cloud-mogelijkheden en Push To Talk-integratie met de Walkie Talkie-functie op Microsoft Teams. Met deze verbeteringen is de ThinkPhone de ideale telefoon geworden voor de moderne werkplek.

Krijg een complete PC-ervaring met ThinkPhone en Window 365 cloud PC

Windows 365 combineert de kracht en veiligheid van de Microsoft cloud met de veelzijdigheid en eenvoud van de PC. Door de integratie van deze mogelijkheid met de ThinkPhone, brengt Motorola nu een volwaardige cloud-pc naar je hand, zodat gebruikers overal kunnen werken. ThinkPhone-gebruikers kunnen profiteren van de Windows 365-integratie en de Windows-ervaring rechtstreeks van hun ThinkPhone naar een groter scherm streamen door deze eenvoudig aan te sluiten met een USB-C kabel en een Bluetooth-toetsenbord en muis. 

Gebruikers hebben toegang tot de kracht van ThinkPhone door hem te combineren met een monitor van Lenovo, waaronder de ThinkVision P27h-30 monitor met een 27-inch QHD-scherm, en Bluetooth-accessoires zoals het Lenovo Professional Wireless Rechargeable Combo Keyboard and Mouse en de Lenovo Go Wireless ANC Headset, voor een volledige Windows pc-ervaring met al hun gepersonaliseerde apps, content en instellingen, waar ze ook zijn.

Deze mogelijkheden bieden gebruikers niet alleen de flexibiliteit om echt mobiel en volledig productief te zijn, maar stellen IT-afdelingen ook in staat om de traditionele werkopstelling te herzien en de totale kosten te verlagen.

Zakelijke apparaatervaring met ThinkPhone

Met ThinkPhone beschikken gebruikers ook over een compleet pakket beveiligings- en ondersteuningsfuncties die geavanceerde bescherming en volledige beheerbaarheid bieden. ThinkShield, het superieure beveiligingsplatform van Lenovo met onderliggende fundamentele beveiligingsbeleidsregels, functies, gespecialiseerde hardware, software en processen, helpt de beveiliging van het apparaat te garanderen.

De superioriteit van ThinkPhone gaat verder dan beveiliging en strekt zich uit tot het hoogwaardige en resistente ontwerp. Hij is gemaakt van aramidevezel, dat sterker en lichter is dan staal, en gecombineerd met een aluminium frame en Gorilla Glass Victus, is hij sterk genoeg om de IP68-beoordeling voor onderwaterbescherming te halen en te voldoen aan de MIL-STD-810H-tests voor duurzaamheid. 

ThinkPhone wordt ook geleverd met eersteklas specificaties, zoals het Snapdragon 8+ Gen 1 mobiele platform, een groot 6,6″ FHD+ scherm, een 5.000 mAh batterij en een 68W TurboPower oplader die zowel de ThinkPhone als Lenovo laptops kan opladen. Een geavanceerde 50MP Ultra Pixel-camera maakt dit krachtige apparaat compleet en levert premium beeldkwaliteit bij elk videogesprek, ongeacht de lichtomstandigheden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This