CTS gaat de grens over naar België

29 juni 2023

CTS, IT-dienstverlener en grootste dedicated Google Cloud Partner in Europa, kondigt vandaag aan dat zij uitbreiden naar België. De eerste lokale werknemer, Stijn Floren, start nog deze maand in zijn rol als BELUX sales lead en er lopen gesprekken voor de invulling van een tweede salesfunctie. Er zijn ook al vier klanten aan boord, waarvan er twee digital natives zijn, maar ook een retailer die pas aan het begin van de digitale transformatie staat.

CTS is Europa’s grootste dedicated Google Cloud Partner en om die positie te behouden, zijn zij altijd op zoek naar regio’s waar zij veel impact kunnen maken. België was daarvoor de uitgelezen locatie, aangezien daar veel belangstelling is voor Google Cloud en Workspace. Zo is de implementatiegraad van Google Cloud bij de Belgische publieke sector een stuk hoger dan in Nederland. Met deze uitbreiding worden vanaf nu Belgische klanten lokaal bediend en kan het team steunen op regionale experts die gemakkelijk inzetbaar zijn.

Google default go-to partner

CTS wordt vanuit Google positief ondersteund om het succes van Nederland in België te herhalen en ook in de toekomst naar de groeimogelijkheden te kijken. Ook ziet Google de Benelux als één regio en daar kan CTS met deze uitbreiding beter in voorzien. CTS hoopt in België de positie van Google als default go-to partner nog verder te kunnen verstevigen en binnen zes maanden een aantal grote deals rond te hebben.

Marcel Stolk, Country Manager Nederland bij CTS: “We hebben al langere tijd de ambitie om naar België uit te breiden en ik ben ontzettend blij dat we deze stap nu zetten. Het verstevigt niet alleen de positie van CTS in Europa, maar het helpt ook om een datagedreven toekomst met onder andere AI-toepassingen voor bedrijven in België mogelijk te maken. Zo kunnen ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst hun bedrijf succesvol runnen. Onze eerste werknemer in België heeft zelf zes jaar bij Google gewerkt, dus hij kent het reilen en zeilen binnen de organisatie. Deze uitbreiding stelt ons dan ook in staat om de beste talenten aan te trekken. Ik kijk uit naar de groei die we in België gaan realiseren, en we kijken tegelijkertijd natuurlijk altijd naar mogelijkheden om nóg verder te groeien.”

Stijn Floren, BELUX sales lead bij CTS, over zijn aanstelling: “Ik ben ontzettend blij dat CTS me deze mogelijkheid biedt. Ik zocht en vond een gedreven organisatie die de Google technologie volledig beheerst en begrijpt welke waarde het bedrijven kan bieden. En als bonus mag ik opnieuw samenwerken met mijn ex-collega’s bij Google. Een perfecte combinatie dus!”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This