Barracuda zet Benelux-partners in het zonnetje

26 juni 2023

Barracuda Networks heeft tijdens zijn jaarlijkse Discover EMEA partner-event in Dubrovnik diverse partners uit de Benelux in het zonnetje gezet. Het Nederlandse ilionx is daarbij door Barracuda uitgeroepen tot Partner of the Year, terwijl Tredion uit Nederland en Group K uit België werden erkend? als ‘Rising Star’. Barracuda Discover EMEA vindt elk jaar plaats, waarbij channelpartners, waaronder Managed Service Provides (MSP’s) uit de regio bij elkaar komen.

“Het Discover-event van dit jaar was de grootste tot nu toe in EMEA, met meer dan 200 deelnemers uit 26 landen, waaronder de Benelux. Het was geweldig om te zien hoe onze partners in deze regio zich met expertise en skills inzetten om klanten te helpen bij hun securityuitdagingen en daarbij mooie successen behalen. De samenwerking met onze partners is en blijft de sleutel tot ons succes en dan is het natuurlijk mooi om een aantal partners extra in het zonnetje te zetten. Daarom felicitaties voor ilionx, Tredion en Group K!”, zegt Alain Luxembourg, Vice President Benelux and Nordics bij Barracuda.

Het Belgische Group K helpt klanten met cloud-, security- en connectiviteitsoplossingen en is door Barracuda erkend als Rising Star in de Benelux. Group K is een van de snelst groeiende partners in deze regio en wist het afgelopen jaar een sterke groei te realiseren voor de netwerk- en e-mailsecurity oplossingen en voor de databeschermingsproducten van Barracuda. Daarbij kunnen klanten via Group K klanten nu ook gebruikmaken van Barracuda’s XDR (eXtended Detection and Response) -platform.

“Als jong maar zeer ambitieus bedrijf zijn we zeer tevreden dat we deze erkenning vanuit Barracuda Networks hebben mogen ontvangen. Voor ons is Barracuda een van de key partners in ons aanbod voor een next level security dienstverlening bij onze klanten. We kijken dan ook uit naar een nog hechtere samenwerking in de toekomst, waarin we elkaar alleen maar kunnen versterken”, zegt Frank Keunen, CEO Group K.

De Nederlandse ICT-specialist ilionx is door Barracuda uitgeroepen tot Regional Partner of the Year, als erkenning van de succesvolle langjarige samenwerking met Barracuda. ilionx heeft al sinds 6 jaar de Barracuda Web Application Firewall in zijn portfolio en is sinds dit jaar ook begonnen met het aanbieden van Barracuda’s Web Application Firewall (WAF)-as-a-service. Ook heeft het bedrijf op jaarbasis een driecijferige groei weten te realiseren voor de oplossingen van Barracuda.

“We zijn heel trots dat ilionx voor de derde keer Barracuda Regional Partner of the Year voor de Benelux is geworden. Dit is opnieuw een bewijs van onze expertise in een markt die vraagt om securityoplossingen die optimaal aansluiten bij de behoeften van organisaties. Samen met Barracuda slagen we daarin en helpen we klanten in de Benelux bij het versterken van hun digitale veiligheid. Voor ons is het erg waardevol dat dit een écht partnership is. Barracuda luistert naar wat wij nodig hebben en reageert snel daarop. Er zijn heel korte lijnen en dat zorgt voor een uitstekende samenwerking”, zegt Kevin Feenstra, Unitmanager Cloud & Security bij ilionx.

De Nederlandse ICT-dienstverlener Tredion is door Barracuda uitgeroepen tot Rising Star in de Benelux. Dit is een onder andere vanwege de successen die Tredion heeft behaald met de MSP-services van Barracuda, waaronder de XDR Security Operations Center (SOC)-as-a-service. Ook heeft Tredion met Barracuda samengewerkt aan een managed service op basis van gelaagde security voor alle klanten.

“Het winnen van de Benelux Rising Star award is een mooie bevestiging van ons harde werk om het Nederlandse mkb een stukje veiliger te maken. Wij zien het als onze missie om mkb organisaties bewust te maken van cyberdreigingen en de risico’s die ze lopen. Doordat wij al een aantal organisaties succesvol hebben uitgerust met een XDR-oplossing en snel groeien met andere Barracuda securityoplossingen, hebben we onszelf positief kunnen onderscheiden met als kroon op ons werk deze award!”, zegt Roy de Bruijn, commercieel directeur Tredion.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This